Milyen az orvosis gólyatábor? Meddig tart, holt tartjátok, mennyire durva?
Kérlek írd meg azt is, hogy hova jársz és melyik volt a legutóbbi gólyatábor, amiről mesélsz!
Köszi!
Ha jól emlékszem 3 vagy 4 napos volt, a Balatonon volt. Nagyon jó buli volt:) Voltak durva dolgok, de senki nem kényszerített senkit semmire, szóval amik durvaságok voltak, azokat önként vállalták az illetők:D
SZTE - 2009
Semmelweis Egyetem, 2013-as gólya vagyok.
6 nap 5 éjszaka a Tatai Ifjúsági Táborban. Az összes kar együtt van (azaz annak idején még a TF- külön szervezett, de azóta ők külön egyetem lettek). Nem az a barbarizmus történik, amiről mostanában a hírekben hallani, de azért nem is egy apácazárda. Összességében egy igen emberbarát buli, amit mindenkinek merek ajánlani, nemtől, kortól, partizáshoz való hozzáállástól függetlenül. Idén a főszervező két nagyon ügyes, okos és aranyos lány lesz, biztosan nagyot fognak alkotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!