Kiskunhalasi Szilády Áron Református Gimi! Vélemények?
Figyelt kérdés
2016. aug. 2. 18:13
11/12 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló!
Én egy anyuka vagyok, nagyon szeretném, ha gyermekem a tanulmányait a Sziládyban folytatná.
Te, mint diák mennyire érzékelsz a tanulók között megkülönböztetést (kivételezést)?
Aki esetleg nem sportol, ők is ugyanolyan esélyekkel indulnak?
12/12 anonim válasza:
Persze. Ez valójában senkit nem érdekel. Ezek délután választható programok, de szerintem érdemes rábeszélned, hogy próbáljon ki valami újat, mert tényleg sok minden közül lehet választani (pl. fiúknak mindig van focira a Szilády kupa, ami elég nagy esemény, erős a röpi csapat is, van kosárlabda, gyorstollas stb) szóval szerintem, ha nem is tetszik meg neki, de elmenni megnézni, kipróbálni megéri, nem kell feltétlen utána járnia is, ha úgy érzi nem neki való, de ott is legalább bekerülne a csapatba ahol több barátja lenne, főleg az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!