Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kiskunhalasi Szilády Áron...

Kiskunhalasi Szilády Áron Református Gimi! Vélemények?

Figyelt kérdés

2016. aug. 2. 18:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%
Bibó jobb ;)
2016. aug. 2. 18:35
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi

Te melyikbe jársz?

2016. aug. 2. 18:57
 3/12 anonim ***** válasza:
40%
Már egyetemre. De a Bibóba jártam és erettsegikor láttam, hogy kiemelkedik az oktatásban a városból... Bár már nem tudom milyen szinvonalon van.. :)
2016. aug. 2. 21:11
 4/12 anonim válasza:
28%
Egyetértek. A Bibó jobb. (Oda járok)
2016. aug. 6. 11:00
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. aug. 6. 12:20
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Szilády sportosabb iskola inkább. Tanárok nem kérik számon úgy az anyagot, de van 1-2. Ha odafigyelsz órákon, és nem tanulsz már akkor is megvan a 4-es. 7-9-ig oda jártam
2016. aug. 12. 09:25
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. aug. 12. 12:42
 8/12 anonim ***** válasza:
22%
Halason a gimiknek már csak a hírneve jó.
2016. szept. 21. 16:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Érettségi eredmények alapján a Bibó tényleg jobb. Szinte mindenki egyetemre ment és bejutott az első helyen megjelölt szakra.
2019. nov. 25. 18:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha esetleg valaki ma is nézné ezt a kérdést, lehet hogy a Bibóban jobbak a tanárok, de ma a bibóban a diák közösség brutálisan rossz. Még a hírekbe is bekerült pár botrányuk. Nagyon sok embert közösítenek ki, onnan tudom, hogy én Sziládys vagyok és hozzánk jönnek át. Az oktatást lazábban veszik valóban, de csak ha nem vagy faktos és nem tanulod emelt óraszámban, ha felvetted akkor nagyon is számon kérik és ha nem hozod a szintet akkor kihajítanak a tagozatról és nem emeltezhetsz. Sokkal jobb a közösségünk, rengeteg rendezvényt szerveznek, ahova a korábbi sziládysok is visszajárnak, ami sokat elmond, mert miért jönne vissza, ha rossz élménnyel ballagott el. Én szeretem. Ha lenne gyerekem is beiratnám ide, mert nekem csak pozitív élményem van és tudom, hogy ide bármikor visszajöhetek, többen járnak vissza, ha segítség kell nekik, pl.önéletrajz megírása, valamilyen pályázat, gyakran összefutni öregdiákokkal és bárki bármi mond, ilyen a bibóban nincs.
jún. 26. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!