A gazdinfo tényleg kamuszak?
egyikhez se fogsz érteni, és nincs olyan állás, ahova mindkettő kell.
Mindjárt írják alattam, hogy sap meg adatbázis, de az csak info.
2-es, 3-as, értetek hozzá?
Mérnökinfón tanulok, de sok programtervező infós és gazdinfós ismerősöm van.
A tárgyak nagy része azonos. Proginfón több a matek, mérnökinfón van fizika, míg gazdinfón van gazdaság, de ennyi.
Én nem tartom kamuszaknak (SZTE), mivel az informatikus tárgyak egy az egyben ugyan azok mind a három szakon. Annyi, hogy a másik kettőn van néhány plusz, mélyebb tárgy (amit kevesen használnak a mindennapi munkájuk során), ehelyett vannak gazdasági tárgyak. Nekem csak két gondom van ezzel a szakkal:
- _Szerintem_ a gazdasági része az kevés, tehát itt SZTE-n inkább informatikus lesz az ember, egy kis gazdasági ismerettel. De nem tudom, ez mennyit ér a valóságban.
- Nem tudom mi az oka, de több olyan gazdinfóssal is találkoztam, akik saját bevallásuk szerint nem vagy nagyon kicsit tudtak programozni 3. év végére. Ami számomra rejtély...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!