Mi kell a specializáláshoz?
Figyelt kérdés
Úgyértem mit kell elvégeznem Bsc-n ahhoz, hogy utána nemzetközi szállodamenedzsmenten specializálódhassak?
Köszönöm
2016. aug. 1. 08:51
1/3 anonim válasza:
Nem találtam róla sok információt.
Itt például alapszakon belül van:
Itt meg arra találtam utalást, hogy van ilyen tantárgy is:
Meg egyéb cikkeket találtam:
Meg itt egy pótfelvételis link, hogy a szállodamenedzsment az a turizmus-vendéglátáson belül van / arra épül:
[link] (szintén a feljebb említett Metropolitan)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekem ebből az jön le, hogy ami nem magyar, hanem angol nyelven van, az költségtérítéses. A Metropolitanről sokan írtak rosszat, a Coventys pedig szerintem egy átvágás...
2016. aug. 1. 18:53
3/3 anonim válasza:
Esetleg felvin érdeklődj utána, hogy milyen hasonló lehetőségeid vannak, vagy ez hogyan működik. Ilyen külön szakot még ott se találtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!