PTE-ÁOK féléves érettségi előkészítőjén vett már részt valaki?
Én voltam. Nekem sajnos nem jött be. Hihetetlenül gyors a haladás.. Nekem kicsit logikátlan volt az egész.
2 hetente voltak az órák, nekem volt 2 alkalom, hogy nem volt jó és nem lehetett pótolni. Én végül magántanárhoz mentem el most ebben az évben, mert elsőre nem vettek fel, de idén sikerült :) Szerintem jobb egyénileg készülni, egy magadban, mert ha nem értesz egy feladatot akkor megállsz a tanárral és ő elmagyarázza neked, csoportban meg szerintem senkinek sincs kedve a többieket feltartani, meg amúgy is nagyon hajtott az idő.. Szóval én inkább azt ajánlom, hogy keress egy magántanárt, aki csak veled foglalkozik, hidd el megéri rászánni azt a pénzt (én egy 1 évig voltam itthon, annyira nem jó buli :D ). Ha gondolod szívesen megadom az én tanárom elérhetőségét is, csak írj egy üzit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!