Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Állatorvos, jogász, vagy...

Állatorvos, jogász, vagy gyógyszerész?

Figyelt kérdés

Tudnátok írni pár ellene, mellette érvet a jogász (ELTE, vagy Bécs), Állatorvos, vagy a Gyógyszerész (Semmelweis) szakmákra, hogy könnyebben el tudjam dönteni, hogy mit tanuljak tovább.

pl.: Miért az lenne a legjobb? fizetés...

Még csak most kezdtem el gondolkozni ezen (még van pár évem a gimnáziumból), ezért más is szóba jöhet hárman kívül.

2016. júl. 28. 08:25
 1/10 A kérdező kommentje:
*a hármon
2016. júl. 28. 08:28
 2/10 anonim ***** válasza:

Ez azért három eléggé különböző szak. Igaz, én leendő joghallgatóként kb 12 évig állatorvosnak készültem, csak kiderült, hogy sem a kémiatanulást, sem az állatorvosság lelki részét nem bírom annyira, hogy oda menjek.

Ennek ellenére, ha ebből a háromból választhatnék a helyedben, az állatorvosira mennék. Ha nyitsz később egy saját rendelőt, akkor nagy összegeket lehet kaszálni belőle.

2016. júl. 28. 11:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nem vagy elhivatott, akkor a jogászt húzd le a listádról, mert azt tényleg akarni kell.

Gondolom - sőt szinte biztos vagyok benne, hogy a másik két szakma is elhivatottságot igényel, de azokat nem ismerem belülről, na meg nekem ikább úgy tűnik, hogy azok vonzanak jobban, hiszen két olyan szak, amik hasonló kvalitásokat igényelnek.

Azt válaszd ami tetszik. Se az állatorvossal, se a gyógyszerésszel nem lőnél mellé.

2016. júl. 28. 11:08
 4/10 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

A 3 kozul a jog erdekelne a legjobban. Az egyetem utan nehez elhelyezkedni?? Mi kell ahhoz, hogy valaki biro legyen??

2016. júl. 29. 10:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem rettentő száraz szak a jog, képtelen lennék megtanulni. Az állatorvosi szép hivatás és a gyógyszerészi is, ha érted a kémiát. Jogásznak csak akkor menjél, ha el tudod magad képzelni mondjuk egy Ügyvédi munkaközösségben. Ne a pénz motiváljon!!! mert egész életedben azt kell majd csinálnod!
2016. júl. 29. 22:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Mennyire nehez elhelyezkedni??
2016. júl. 30. 08:09
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem gyógyszerészből inkább hiány van, állatorvost is biztosan sok helyen keresnek vidéken, csak nem kell ragaszkodni ehhez a ronda Pesthez.(Illetve a világ legszebb városa!)
2016. júl. 31. 10:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom. Es ha a jogot valasztanam??
2016. aug. 1. 09:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Ma nehéz jogászként úgy elhelyezkedni, hogy nincs jogász családtagod/ismerősöd..
2016. aug. 1. 13:44
 10/10 anonim válasza:
Jogasz
2016. okt. 27. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!