Állatorvos, jogász, vagy gyógyszerész?
Tudnátok írni pár ellene, mellette érvet a jogász (ELTE, vagy Bécs), Állatorvos, vagy a Gyógyszerész (Semmelweis) szakmákra, hogy könnyebben el tudjam dönteni, hogy mit tanuljak tovább.
pl.: Miért az lenne a legjobb? fizetés...
Még csak most kezdtem el gondolkozni ezen (még van pár évem a gimnáziumból), ezért más is szóba jöhet hárman kívül.
Ez azért három eléggé különböző szak. Igaz, én leendő joghallgatóként kb 12 évig állatorvosnak készültem, csak kiderült, hogy sem a kémiatanulást, sem az állatorvosság lelki részét nem bírom annyira, hogy oda menjek.
Ennek ellenére, ha ebből a háromból választhatnék a helyedben, az állatorvosira mennék. Ha nyitsz később egy saját rendelőt, akkor nagy összegeket lehet kaszálni belőle.
Ha ennyire nem vagy elhivatott, akkor a jogászt húzd le a listádról, mert azt tényleg akarni kell.
Gondolom - sőt szinte biztos vagyok benne, hogy a másik két szakma is elhivatottságot igényel, de azokat nem ismerem belülről, na meg nekem ikább úgy tűnik, hogy azok vonzanak jobban, hiszen két olyan szak, amik hasonló kvalitásokat igényelnek.
Azt válaszd ami tetszik. Se az állatorvossal, se a gyógyszerésszel nem lőnél mellé.
Koszonom a valaszokat.
A 3 kozul a jog erdekelne a legjobban. Az egyetem utan nehez elhelyezkedni?? Mi kell ahhoz, hogy valaki biro legyen??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!