Ha testnevelésből fel voltam mentve, nem lehetek óvónő?
Figyelt kérdés
Alap feltétel ugye, hogy 11 és 12 ben testnevelés alól ne legyen felmentve az ember. Én 12-ben egy aktuális probléma miatt felmentést kaptam. A követelményben azt írják, hogy " ....középiskolai tanulmányok utolsó két évében a testnevelés alóli teljes felmentés. " Én nem voltam teljes felmentésen, de ezt igazolni nem tudom, papírjaim nincsenek róla, viszont a bizonyítványomban az szerepel, hogy " felmentve" . Van még olyan aki hasonló problémákkal jelentkezett? (Ha egyáltalán így lehet jelentkezni.. )2016. júl. 27. 05:46
1/3 anonim válasza:
Ha nem kaptál érdemjegyet testnevelésből, akkor nem tudod mivel bizonyítani.
2/3 A kérdező kommentje:
De ennek így nincs értelme... ha pl el volt törve a kezem, e miatt felmentést kaptam, akkor nem jelentkezhetek?.... Nincs rá valami más megoldás?
2016. júl. 27. 11:06
3/3 anonim válasza:
Szerintem akkor gond, ha van valami olyan problémája valakinek, ami miatt az egyetemen is fel kellene menteni tesi alól. Ha óvópedagógiára akarsz menni, akkor van egy alkalmassági, amelyiknek van tesi része is, nyilván, ha ott nem csinálhatsz semmit, akkor már rögtön nem is lehetsz alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!