Diszkalkúlia kizáró ok az óvodapedagógusi képzésben?
Figyelt kérdés
Diszkalkúliás vagyok, és óvodapedagógusként szeretnék tovább tanulni majd, ám nem láttam egy oldalon sem, hogy ez kizáró ok lenne, a fejlesztő tanárom viszont úgy tudja, hogy mégis. Én diszgráfiát és diszlexiát találtam csak.2016. jún. 13. 18:51
1/7 anonim válasza:
Bizony kizáró ok, ott van alul [link]
2/7 A kérdező kommentje:
Ó, ez borzasztó. Lehet rosszul értelmeztem, de akkor a kisgyermek gondozóira viszont nem kizáró ok?
2016. jún. 13. 22:07
3/7 anonim válasza:
A kisgyereknevelőire ugyanaz vonatkozik. Nem értem, miért. Fel vagy mentve matekból?
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, fel vagyok mentve matekból... De a bölcsis korú gyerekeknek nem kell másodfokú egyenleteket megoldaniuk, ennek semmi értelme... Utána járok, hátha lehet valamit csinálni.
2016. jún. 14. 10:15
6/7 Macska Júlia válasza:
Sziasztok! Én már gimiben is óvónő akartam lenni,de ugyanúgy diszes vagyok (9-ben vette észre a tanárom)... óvónőin látom, hogy kizáró ok...de egészen addig nem vették észre, óvónőnek meg nem kell kilencedikes anyagot tanítania az oviban...
Van arra esély,hogy ha kipréselek magamból egy matek középszintű kettest,akkor elévül a papír? :/ Vagy ez ilyen végleges dolog...?
7/7 anonim válasza:
Hát, ha kipréselsz magadból, akkor kidobod a kukába a diszes papírodat, nem megy utánad. De azért kétségeim vannak: a felmentést nem osztogatják szíre-szóra, csak nagyon indokolt esetben, kizárólag olyanoknak, akik nem tudnának leérettségizni. Vagyis ahhoz az kell, hogy a szóbelin a tanár érettségizzen le helyetted, miután elmondtad neki, hogy mi a helyzet. És akkor ott van még az óvónőképzőn is a matek, szerintem keress rá itt a gyakorin, hogy az milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!