Melyik Esti OKJ-s (felsőfokú) képzéseket érdemes jobban szemügyre venni ami ér is valamit?
Üdv!
Ha jól tudom akkor tavaly óta már 2 OKJ-s szakmát lehet ingyen szerezni.
Jelenleg van egy Számítógép szerelőim (középfokú), elég fain érettségi, angol középfokú nyelvvizsga, tudom ezek nem érnek sokat.
Egyetemet elkezdtem ELTE IK-n de a programozás és matek elmélet nem igazán ment (vizsgákon előbbit átmákoltam 1,5 évig, utóbbit meg abszolút buktam).
Mivel október végén leszek 25 és nem hiszem, hogy lesz szerencsém bekerülni nappalis rendre mint volt OKJ-s ismerősömnek.
Bérlet tudtommal estin és nappalin is kedvezményes de estihez kb. ennyi plusz jár.
Kérdésem az lenne milyen felsőfokú OKJ-s képzést tudnátok ajánlani tapasztalataitok és az imént leírtak alapján ami ér is valamit (és még esetleg később egyetem/fősuli kapcsán is hasznát venném)?
Egyelőre nem néztem át a mostani szeptemberi kínálatot mivel 1 hónapja alig volt meghirdetve bármi is [link] -n.
Közben keresgéltem és mint kiderült már nem felsőfokúnak hívják hanem emelt szintűnek vagy felső középfokúnak ezeket a képzéseket.
Elvileg a következőkre juthatok végzettségeim alapján(és valamilyen szinten közöm is van hozzá):
Emelt szintű:
-------------
Egyéb:
Fotográfus és fotótermék-kereskedő
Elektronika:
Automatikai technikus
Elektronikai technikus
Erősáramú elektrotechnikus
Gépészet:
Épületgépész technikus
Gépgyártástechnológiai technikus
Mechatronikai technikus
Informatika:
CAD-CAM informatikus
Gazdasági informatikus
Infokommunikációs hálózatépítő és üzemeltető
Informatikai rendszergazda
IT mentor
Műszaki informatikus
Szoftverfejlesztő
Művészet:
Grafikus
Kiadványszerkesztő
Mozgókép- és animációkészítő
Nyomdaipar:
Nyomdaipari gépmester
Ügyvitel:
Irodai asszisztens
Ügyviteli titkár
Felső középfokú részszakképesítés:
---------------------------------
Elektronika:
PLC programozó
Informatika:
Adatbázis kezelő
Szoftverüzemeltető-alkalmazásgazda
Webmester
Művészet:
Mozigépész
Felső középfokú szakképesítés:
-----------------------------
Művészet:
Mozgóképgyártó
Mozgóképterjesztő és -üzemeltető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!