Milyenek ezek a sulik? (bővebben lent)
Ezek a sulik mind Szegeden vannak.Nemtudok szinte semmit se a sulikról viszont szeptemberre szeretném tudni,hogy hova is menjek tovább...
#1 Kőrösy József
#2 Tömörkény István
#3 Deák Ferenc
Erről a négy suliról lenne szó.Minden érdekel ezekkel kapcsolatban,mint Pl.: milyen szakok vannak,mire érdemes menni,milyen a hangulata,mennyire jó suli meg ilyenek
Kőrösys voltam, ez alapvetően egy közgazdasági suli, de van emelt óraszámú informatikai osztály. Emellett van 1.5 emelt óraszámú közgazdasági osztály (itt német vagy angol nyelvet tanulhatsz), illetve van 2 nyelvi osztály, egy 4 és egy 5 éves, utóbbi ugye 0. évvel indul.
Most ballagtam, összességében szerettem. A tanárok normálisak, nincs olyan, aki ok nélkül piszkál, sokszor vannak programok, a Stefiánia gyönyörű fái alatt csodás futások várnak rád, ha ide jelentkezel :D sokan lenézik a sulit, mert szakképző (most már szakgimnázium), de ennek ellenére nagyon jó iskola, rengetegen megyünk egyetemre, neked annyival lesz jobb, hogy az érettségi mellé már szakmát is kapsz, de ebben most nem vagyok biztos, én a régi rendszer utolsó diákjainak egyike vagyok, így minket ez nem érint :/
Kis kiegészítésként ide minden le van írva, hogy milyen osztályok vannak
Ha nem válaszoltam meg minden kérdésedet, akkor írj privát üzit, szívesen válaszolok. :)
A másik 2 suliról csak 1-2 dolgot tudok és nem szeretnék olyanról beszélni, amit nem tudok biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!