Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyenek ezek a sulik? Bővebbe...

Milyenek ezek a sulik? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Most hetedikes vagyok és nem nagyon tudom hogy melyikbe menjek tovább...(Szegediek a sulik)A Radnóti Miklós Gimnáziumot keménynek mondják,a Tömörkény Istvánról nem nagyon tudok semmit csak azt hogy túljelentkezés van az általánosra,a Ságvári Endrét meg olyannak hogy orvosok gyerekei járnak oda és leginkább pénz van a dologban...

Illetve hogy a Radnótiban,Tömörkényben milyen szakok vannak és hogyha elvégzem az adott szakot akkor milyen munkát tudok majd végezni késöbb?

2016. júl. 4. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:

A Ságvári humán tárgyakban erősebb a Radnóti természettudományokban, a Tömörkényt nem ismerem annyira.

A Radnótiról jobbakat szoktam hallani:)

Mivel ezek gimnáziumok, ezért szakmát nem kapsz, csak érettségizel és (ha sikerül) dolgozhatsz olyan munkahelyen, ahol az érettségi csak a követelmény (pl. az ingatlanügynököknél is ez kell, ha jól tudom).

Gimnázium után mehetsz egyetemre/főiskolára. Ehhez nem kell az adott szakon tanulnod, nálunk pl egy csomó humánosból lesz orvos :)

De érdemes olyan szakot választani, amilyen irányba akarsz tanulni. Vagy általánosra.

(Én nem járok egyikbe sem, Bp-re járok gimibe:) )

2016. júl. 4. 21:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a segítséget! :)
2016. júl. 6. 20:32
 3/3 anonim válasza:

Szia!

Én Tömörkényes vagyok, angolos. Nagyon szeretem, a tanári kar nagyon jó, az osztályom imádom. Nem rokkanok bele a tanulásba, de azért egy erős gimnáziumnak mondanám. Jól haladunk az anyaggal, és németből a 0-ról hoztuk fel magunkat a haladó csoport szintjére. Ha jó tanuló vagy, ( min. 4,5 ) akkor nem ajánlom az általános szakot. Az is jó, de az a leggyengébb osztály.A nyelvi osztályokat ajánlom, mert nagyon jó oktatást kapsz :D A ságvári, radnótiról annyit tudok, amennyit te. Sokat kell tanulni. :D

2016. nov. 2. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!