Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mikor és hogyan tudom meg...

Mikor és hogyan tudom meg hogy felvettek-e az egyetemre?

Figyelt kérdés

2016. júl. 19. 14:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utolsó: de igen, egyenlő azzal.
2016. júl. 22. 10:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem vagyok biztos abban, hogy a társadalom szemszögéből előnyös, ha téged felvesznek az egyetemre.

Igen, én is azok közé tartozom, akik felháborítónak találják, hogy egy egyetemre jelentkező pont itt érdeklődik.

Nem az oldal haszálatával van baj, hanem következtetéseket enged levonni... vajon mi lesz abból a szerencsétlenből az egyetemen, aki még a google-t sem képes használni, inkább beleröfögi az éterbe a kérdését és karbabaxott kezekkel várja a választ?

Megmondom én... egy kvrva nagy nulla lesz belőle, nem több. (ill. már most is az)

2016. júl. 26. 07:21
 13/16 A kérdező kommentje:
Ha mindíg az ilyen bunkó emberekre hallgatok, akkor soha nem jutok el addig hogy egyetemre jelentkezzek 468-as pontszámmal. Úgy gondolom, ha nem tudsz érdemi választ adni, akkor ne írj. Biztos vagyok benne, hogy te egy agyoniskolázott emberke lehetsz ha van időd egész nap a gyakorikerdesek.hu-n lógni. Gratulálok, te biztos sok mindent elértél az életben. Kettőnk közül TE vagy egy nagy nulla. Én erős, okos nő vagyok.
2016. júl. 26. 09:58
 14/16 anonim ***** válasza:

Ne törődj vele! Ahhoz, hogy valaki ezen az oldalon 41%-os legyen, szinte egész nap másokkal ellenkező álláspontot kell képviselnie és folyamatosan szítania kell a hangulatot. Ha valami, akkor ez tökéletesen jó fokmérője annak, hogy mi van az illető fejében. Ne süllyedj le a szintjére, nem éri meg! Szánakozom rajta én is, aztán tovább megyek. Van egy jó mondás: Egy bizonyos szint felett az ember nem süllyed le egy bizonyos szint alá!

Sok sikert az egyetemen! :)

2016. júl. 26. 10:05
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
2016. júl. 26. 10:07
 16/16 A kérdező kommentje:
FELVETTEK :D
2016. júl. 26. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!