Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hová menjek tovább? Tudtok...

Hová menjek tovább? Tudtok nekem ajánlani valamit? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Szóval gimnáziumba járok, reál tagozatra. Nem tudom eldönteni, hogy hova tovább...

Nem emeltszintűzöm semmiből, nyelvvizsgám talán lesz addig, a bizonyítványom általában 4,8 szokott lenni. A választott tantárgyam a földrajz(tudom evvel nem megyek semmire...)

A matematika érdekel, de a tanárom elcseszte az emelt szintűmet, szóval nem lesz...

A biológia, fizika, magyar, történelem nem nagyon érdekel...

Tudna nekem ajánlani valaki olyan szakot, amit el is tudok végezni és keresett is a szakma?

Előre is köszönöm...

2010. ápr. 15. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyetemre úgy érdemes menni, ha legalább nagyjából látod az irányt, hogy mivel akarsz foglalkozni, mi érdekel igazán. Csak azért mert társadalmi elvárás, nem sok értelme van. Inkább akkor csinálj egy OKJ-t vagy mégegy nyelvvizsgát, addigra hátha kirajzolódik valami. Aztán vannak pályaválasztási tanácsadások is, a felvin meg lehet nézni, hogy hol, melyik irodákban foglalkoznak külön az emberrel ilyen témában.
2010. ápr. 15. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Elég jó képességeid lehetnek a leírtak alapján (én örültem volna, ha ilyen jó eredményeim vannak) :) Nem szeretnél matematikus lenni? :) Érettségi után elvégzel egy OKJ-t vagy technikusit, és közben elmehetnél matekból emeltre. Aztán ezután jelentkezhetnél egyetemre. :)
2010. ápr. 17. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Valami gazdasági szak?
2010. ápr. 17. 22:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Most nézelődtem és igazgatásszervezésre gondoltam, de nem tudom, hogy mennyire nehéz ide bejutni illetve elvégezni és mennyire lehet vele elhelyezkedni?
2010. ápr. 17. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!