Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Biologiahoz milyen faktot...

Biologiahoz milyen faktot erdemes felvenni?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy a kemia illik legjobban,de abbol lehet a legnehezzebn emeltezni,ugyhogy azt nem szeretnem. A matek es talan a fizika , valamint az idegen nyelvek is erdekelnek,de nem tudom,hogy ezek kozul melyik parositas a legjobb es hol lehet elhelyezkedni valamit mennyire jol lehet keresni az ebbol adodo szakmaval?

#fakultáció #tovabbtanulas.biologia
2016. júl. 12. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem ez zavaros. Eleve nem kell eltezni valamiből csak azért, mert felveszed a faktot.

Az ilyen tárgyakból "adódó" szakmák sora meg szinte végtelen. Így nem lehet választani. Vagy olyat válassz, ami egyébként is érdekel, és könnyű, vagy amit biztosan hasznosítani fogsz.

Egyébként nyilvánvalóan biológia faktot érdemes felvenni, csak az sem derült ki, hogy ez megtörtént-e.

2016. júl. 12. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Attól függ, hol szeretnél továbbtanulni. Ha az orvosi/fogorvosi/vegyész/gyógyszerész stb pálya érdekel, a kémia előbb utóbb elkerülhetetlen lesz, és jobban jársz, ha már most barátkozol a gondolattal. A legtöbb helyen elfogadják helyette a fizikát is, ha mindenképp ki szeretnéd kerülni.

Fizika és kémia nélkül, biosszal tovább tudsz menni a sportok irányába, ha ez érdekel (TF), esetleg tanárnak, kutatónak. Ott van még az erdészet, vadgazdálkodás, kertészet, biomérnöki, stb is, de szerintem a biológia kémiával (illetve fizikával) párosítva a legütősebb.

2016. júl. 12. 14:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Bármi megy hozzá
2017. jan. 14. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!