Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 30 feletti egyetemisták,...

30 feletti egyetemisták, nektek nem rossz, hogy nem fogtok tudni elhelyezkedni az egyetem befejeztével?

Figyelt kérdés
Nem lehet,hogy inkább szakmát kellett volna tanulni?
2016. júl. 11. 15:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
Leírom én neked. Én speciel azért nem írtam le, mert hogy nem kérdezték. Orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus vagyok, orvosi kutatólaboratóriumi analitika specializációval.
2016. júl. 11. 18:35
 12/15 anonim ***** válasza:
18%

nem én tettem fel a kérdést, de én úgy értelmezem, hogy 30évesen képzettség nélkül érdemes-e újraérettségizni, nyelvvizsgázni, diplomázni vagy jobb az okj képzés.

Ha valaki diplomával nem érti, nem tehetek róla ...

2016. júl. 11. 18:43
 13/15 anonim ***** válasza:
81%

12: leírod, hogy Te úgy értelmezed. (szerintem meg a kérdező van abban a tévhitben, hogy csak diploma nélkül kezdenek egyetembe 30 felett)

Aztán gyakorlatilag lehülyézel, amiért én nem pont úgy értelmeztem, ahogy Te. (és persze oda is szúrsz egy személyeskedő megjegyzést a diplomámmal kapcsolatban...)

Most neked végül is kikkel van problémád?

2016. júl. 11. 18:46
 14/15 anonim ***** válasza:
89%
Kivel van problémája? 32%-on áll. Egyértelműen mindenkivel van problémája. Ezt elérni azért nem két nap kötekedés eredménye...
2016. júl. 11. 18:57
 15/15 anonim ***** válasza:
14%
mondjuk aki diplomásként dolgozóként ugrik arra a kérdésre, hogy 30 évesen szakmunkás legyen-e, ott is baj van.
2016. júl. 11. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!