Bepánikoltam a felvételi miatt. Hova menjek?
Figyelt kérdés
A reál tárgyakból sose voltam jó, és sajnos nem is érdekelnek az ilyen dolgok. Nyelvekből, töriből és magyarból voltam a legjobb. Nem jelöltem "normális szakot", ötlet hiányában
Anglisztika és társadalmi tanulmányok lett megjelölve alapszakon. Ezen kívül a kommunikáció és médiatudomány, illetve a turizmus-vendéglátás FN képzésen.
Szégyen, de most jöttem rá, hogy az angollal nem akarok 5 éven át foglalkozni. A társadalmi tanulmányoknak meg csak úgy van értelme, ha mesterszakon mondjuk nemzetközi tanulmányokra megyek, vagy úgy se?
Tapasztalatok az elvégzett szakokról? Ki hogy tudott érvényesülni utána?
2016. júl. 8. 21:56
11/12 A kérdező kommentje:
Jó, amúgy biztos lesz ilyen (vagy már van), de a hétköznapokban még évekig fog kelleni szerintem az emberi szaktudás, főleg az olyan munkahelyeknél, ahol kell szociális érzék, empátia, ...EMBER.
2016. júl. 10. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!