Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gáz, ha 16 évesen 9. osztályos...

Gáz, ha 16 évesen 9. osztályos leszek?

Figyelt kérdés
Egyszer sem buktam, a környezetemben élők azt mondják, hogy nem nézek ki öregebbnek a 14-15 évesektől, de engem akkor is zavar a korom, meg az is, hogy komolyabb vagyok a korosztályomnál...

2016. júl. 5. 16:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Év végén leszek 16,én is most megyek 9. osztályba,sok osztálytársam van aki szintén akkor töltik a 16-ot.Szal nem gáz és nem ciki.Az sokkal cikibb,hogy néhány fiatalabb osztálytársam s@gg hülye!LOL
2016. júl. 5. 16:42
 2/11 anonim válasza:
100%
Én meg most fejeztem be a 9.-et és van két osztálytársam, akik jövőre lesznek 18 évesek szóval szerintem egyáltalán nem gáz. Sokan mennek 9.-be 16 évesen.
2016. júl. 5. 16:45
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokaaat :)

Nálam csak az a baj, hogy most végeztem kitűnő bizonyítvánnyal a 9. osztályt, csak egy másik suliba ugyancsak 9.-be vettek át :/

Szerintetek lenne lehetőségem valahogy bizonyítani, hogy mehessek 10.-be?! :(

2016. júl. 5. 18:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha kitűnő vagy, miért kell évet ismételned? Ilyet akkor szoktak csak kérni, ha valami teljesen mást kezdesz el tanulni az új iskolában, és nem tudnál becsatlakozni az egyel feljebb lévő osztályhoz. Nem valamilyen speciális tagozatra iratkoztál be (pl nyelv, biológia, stb)? Egyébként általában lehetővé szokták tenni, hogy tegyél pár vizsgát és a korosztályoddal folytathasd. Szerintem érdemes lenne beszélni az új sulid vezetőségével!
2016. júl. 5. 20:08
 5/11 A kérdező kommentje:

Művészetiből mennék művészetibe, csak más szakra. Az új iskolában úgy kezeltek, mintha semmit nem tanultam volna, pedig volt rendesen művtöri, munkavédelem, stb., csak a gyakorlat meg a szakelmélet más.

Az új szak alapjait ügye első évben veszik. Ezek nekem is megvannak, mert a régi suliban kaptunk alapozást.

Azon gondolkodtam, hogy nem-e tehetnék az új szakból különbözetit most augusztusban?

2016. júl. 5. 22:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Figyi, ne haragudj, hogy ezt mondom, de erre nem itt fogsz választ kapni. Kapd össze magad, írj egy emailt vagy menj be a suliba és beszélj valakivel! Úgyis az lesz a hivatalos.
2016. júl. 5. 22:30
 7/11 A kérdező kommentje:

Írtunk és el is utasítottak. Ezzel csak az a baj, hogy azt sem tudják, hogy képes vagyok-e arra, amire vállalkoztam.

Lehet, hogy nem voltunk elég meggyőzőek, és esetleg kész tényekkel, vagyis munkáimmal kéne bemenni, és akkor muszáj lenne nekik megnézni?

:/

2016. júl. 5. 22:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem gáz. Kicsit más szitu, mert van 2 ismerősöm és mindkettőjük külföldi ügyek miatt idősebbek sokkal az osztálytársaiknál. Az egyik 17 évesen kezdte a kilencediket, mert előtte külföldön tartózkodott, és sok macera volt vele, hogy valahova berakják, viszont elég jól kijön az osztálytársaival. A másik ismerősöm, pedig 1 éve költözött külföldre és most 19 évesként 15-16 évesekkel jár egy osztályba. Őt már kicsit jobban zavarja a helyzet, mert a többiek éretlenebbek hozzá képest.

De szerintem legjobb lenne, ha személyesen mennétek be az iskolába, és ott próbálkozni.

2016. júl. 6. 14:59
 9/11 A kérdező kommentje:
:)
2016. júl. 6. 17:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2016. júl. 6. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!