Gáz, ha 16 évesen 9. osztályos leszek?
Köszi a válaszokaaat :)
Nálam csak az a baj, hogy most végeztem kitűnő bizonyítvánnyal a 9. osztályt, csak egy másik suliba ugyancsak 9.-be vettek át :/
Szerintetek lenne lehetőségem valahogy bizonyítani, hogy mehessek 10.-be?! :(
Művészetiből mennék művészetibe, csak más szakra. Az új iskolában úgy kezeltek, mintha semmit nem tanultam volna, pedig volt rendesen művtöri, munkavédelem, stb., csak a gyakorlat meg a szakelmélet más.
Az új szak alapjait ügye első évben veszik. Ezek nekem is megvannak, mert a régi suliban kaptunk alapozást.
Azon gondolkodtam, hogy nem-e tehetnék az új szakból különbözetit most augusztusban?
Írtunk és el is utasítottak. Ezzel csak az a baj, hogy azt sem tudják, hogy képes vagyok-e arra, amire vállalkoztam.
Lehet, hogy nem voltunk elég meggyőzőek, és esetleg kész tényekkel, vagyis munkáimmal kéne bemenni, és akkor muszáj lenne nekik megnézni?
:/
Nem gáz. Kicsit más szitu, mert van 2 ismerősöm és mindkettőjük külföldi ügyek miatt idősebbek sokkal az osztálytársaiknál. Az egyik 17 évesen kezdte a kilencediket, mert előtte külföldön tartózkodott, és sok macera volt vele, hogy valahova berakják, viszont elég jól kijön az osztálytársaival. A másik ismerősöm, pedig 1 éve költözött külföldre és most 19 évesként 15-16 évesekkel jár egy osztályba. Őt már kicsit jobban zavarja a helyzet, mert a többiek éretlenebbek hozzá képest.
De szerintem legjobb lenne, ha személyesen mennétek be az iskolába, és ott próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!