Gáz, ha 19 évesen még csak 10. osztályos vagyok?
Figyelt kérdés
Ugye akkor még 2 év az érettségi...
Bár 25-en vagyunk az osztályban, de abból kb. fele idősebb, mint kéne. Sajnos sokan vannak így ezzel manapság...
2015. máj. 7. 15:56
1/10 Gyémántlány válasza:
Nem kell mindig attól tartani, hogy mi gáz és mi nem. Neked így alakult, közbeszólnak dolgok, ez van. Még ha meg is buktál esetleg, (persze lehet, hogy csak év-vesztes vagy, esetleg nyelvi előkészítős) utólag akkor sem tudsz már mit tenni, senkinek nincs joga hibáztatni téged, mert így jött ki a lépés. Nem hiszem, hogy olyan nagy baj lenne, ha kicsit később lépsz a "nagy betűs életbe", nem maradsz le semmiről.
3/10 anonim válasza:
Mármint akkor az, ha tehetsz róla, vagyis többször megbuktál.
4/10 anonim válasza:
Nem gáz, nem 19 évesen érettségizel, hanem 21 évesen (nagy dolog), és ha a te hibádból történt akkor sem gáz, azért vannak a hibáink, hogy tanuljunk belőle :) 21 évesen az ember ugyanolyan mint 19 évesen, semmit nem fog változtatni.
5/10 anonim válasza:
A barátnőm is 18-19 éves volt 10.-ben, most mégis vidáman érettségizünk le együtt. :) Őt sohasem zavarta, nem érdekli, hogy mit szólnak hozzá mások.
6/10 anonim válasza:
nem gáz, ha nem tartod annak, de én szégyellném. Osztálytársammal most érettségizünk, ő még csak 17 éves.
8/10 anonim válasza:
Nem tudom hol van ahol ez gyakori. Én még nem nagyon találkoztam olyannal aki nem 18-19 éves korában érettségizett (max. ha 5 osztályosba járt).
Én elásnám magam, mert ez azért elég szégyen.
9/10 anonim válasza:
Én évvesztes vagyok, jártam nyelvi előkészítőt és nemsoká 20 leszek, most érettségizem.
Nincs ebben semmi. Ha meg megbuktál, akkor meg ne plakátold ki és nem lesz gáz.
10/10 duduca válasza:
Féltesóm 22 éves, és 10. osztályos. Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!