Mennyi esélyem van orvosi egyetemre menni? Magam alatt vágtam a fát?
Idén nyelvi előkészítős voltam, a következő tanévben matematika szakos leszek. A gimnázium nem egy Fazekas, ám én szeretem, a légkör is nagyon kellemes, kedvesek az emberek.
Viszont - mint tudjuk-, orvosira szükséges emelt biológia és kémia érettségi. Mennyi esélyem van úgy bekerülni, hogy ezeket a tárgyakat nem emelt óraszámban tanulom?
Igen, valóban találni hasonló kérdéseket itt, az oldalon, viszont én amiatt aggódom, hogy egy természettudományis osztály diákjai mellett labdába sem rúghatok.
Figyelj, olyan rossz helyzet biztos nincs, mint a mi iskolánkban, hogy a kémia faktot 4-en akartuk felvenni, és nem indítottak....a magyart meg csak 3-an és indítottak. Bioszból egy héten másfél óra volt, bezzeg a töriseknek jóval több...
Most érettségiztem, szoktam itt kérdéseket olvasgatni az orvosival kapcsolatban, olyanokat látok, hogy 460-470 pontokat sikerült összehozni. Na, én mellettük tényleg nem rúghatok labdába, de nekem is van még esélyem arra, hogy valamelyik orvosira felvegyenek. :)
Szóval nyugi! Simán összejöhet emelt óraszám nélkül is. Tényleg minden csak a szorgalmon múlik. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!