Orvosi egyetemre szeretnék menni, lehetne néhány kérdésem?
Figyelt kérdés
Még fiatal vagyok(14 éves), és elég messze van még az egész egyetem, de mivel lassan el kell döntenem,milyen fakultációkra menjek. Leginkább a gyógypedagógia és a pszichológia érdekel, de a gyermek orvosi pálya is tetszik. Lenne 1-2 kérdésem:
Milyen emelt szintű érettségik kellenek?
Ha latinból érettségizek,az megéri? Mennyi pontot kapok érte?
Mennyire nehéz bekerülni?
Melyik egyetemre érdemes majd menni?
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!:)
2016. febr. 14. 21:03
1/1 anonim válasza:
A jelzett háromféle szakterületet háromféle egyetemen ill. főiskolán oktatják. A latin nyelv mindenképpen ajánlható, mert egyes európai nyelvek őse és azok megtanulásában is segíthet. Bekerülni mindenhova nehéz, de talán az orvosira a legnehezebb. Előre nem dönthető el, hogy melyik egyetem éri meg, mert az nagyban függ az illető személyiségétől, hogy melyik tárgyterületen a legtehetségesebb. A biológia mindegyikhez kell, az orvosihoz a kémia is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!