Felvettek egyetemre és a Neptun rendszerbe be kell írni néhány adatot, mit csináljak, ha csak a családi állapotomra és a gyerekek számára kérdez rá?
az adóazonosítót, a TAJ számot és a személyi igazolvány számát kellene beírnom, de a személyinek a helyét sem találom.. az adatmódosításra kell menni, de csak azt adja ki lehetőségnek, amit fent írtam.. mit csináljak? hogy kell?
lehetőleg olyanok kíméljenek, akik beszólnak azért, miért ide írom ki ezt a kérdést.
a személyi igazolvány nem jó helyen keresed..
személyi adatok/okmányok fűl
a többit szerintem megtaláltad hol kell beírni
első: én ezt se találom.. pedig a levél szerint a többi mellett kell lennie..
második: ha előrébb jutsz, szólnál nekem is?
Egyetemenként nem egyforma a Neptunnak több verziója van..a fisebbeknél, amit írtam személyi adatok..okmány egy külön fűl, nem kell belemenni az adatmódosítás gomb által felhozott menübe. Ha régebbi akkor azt már elfelejtetem hogy volt.
De ne aggódjatok..még egy hónap van a beiratkozásig..ha máshol nem akkor majd segítenek az egyetemen..semmi baj nem történik ha szeptemberben lesznek fent az adataitok..
És ma augusztus 2. van -.-" :D
Nyugi, ha valami nem megy, akkor betelefonálsz a TO-ra, aztán elmondják mi van. Ha így se megy, akkor bemész és valami ügyintéző megcsinálja neked.
na nem mondod, de nem akarom az utolsó pillanatra hagyni, mert még a végén elfelejtem. : D. a dátumot pedig azért írtam, hogy nem ér rá beiratkozásig.
oké. egy újabb hülye kérdés.. to?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!