Lehetseges, hogy megmaradjon a jogviszonyom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretnem kerdezni, hogy jelenleg en most jarok egy OkJ-s kepzesre, de abba szeretnem hagyni, es atjelentkezni egy masik iskolaba, szinten OkJ-s kepzesre. Ilyenkor ha kijelentkezek, megszunik a tanuloi jogviszonyom, nem leszek diak es diakmunkat se tudok vallalni pl.? Ill. a TB-t nekem kell fizetni?2016. jún. 22. 08:35
1/1 anonim válasza:
hát addig amíg "köztes állapotban" vagy, addig nincs tanulói jogviszonyod. Hasonló helyzet van amikor leérettségizel, de nem iratkoztál még be egyetemre. Én ekkor nem fizettem semmit, a diákigazolvány októberig érvényes, szóval az utási kedvezménnyel tudsz élni. Diákidat elveszik egyes helyeken, aztán vmi papírt kapsz, amivel úgyanúgy kapszhatsz kedvezményeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!