Napi 40 oldalt meg lehet tanulni bioszból, hogy tartósan megmaradjon az érettségire?

Figyelt kérdés

2015. dec. 18. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Napi 40 oldal ~6 hónapon keresztül? A Révai nagy lexikont akarod bevágni?

Egyébként a saját tapasztalatomból annyit tudok javasolni, hogy anyagrészenként számold, ne oldalanként. Mert megértened kell első sorban, nem betanulni, mint egy verset.

2015. dec. 18. 22:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. dec. 18. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
1-2 napig igen. Hónapokig ilyen terhelés képtelenség. Súlyozd az egyes részeket fontosság szerint. Nincs ember aki mindent tud. A fontos részeket kell tudni. Nem mindent.
2015. dec. 19. 08:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy hét elég volt egy jelentős évvégi javításhoz.

Csak valahogy érzelmileg kellett nyitottabbnak lennem.

Felidéztem mindent, ami órán történt, a tananyaggal kapcsolatban, apró marhaságokat, hogy kit szólított fel, és mit válaszolt a kérdésre, majd arra a tanár mit válaszolt.

Mindezt így.

Otthon ezeken gondolkodtam, a tananyagot összevetettem az órán elhangzottakkal, megpróbáltam elképzelni, hogy mondanám én el helyesen. Aztán betettem az anyagot a párnám alá :D

Szerintem azzal is álmodtam.

2015. dec. 19. 09:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

felesleges mindent megtanulnod. Az emelt szintű biosz érettségire sem kell ennyit készülni. A tematikus készülést válaszd inkább. Az emelt érettségire is megvannak határozva mik kellenek. Ha töriből is minden kellene, valószínűleg senki se tudna felkészülni.

Ha valamit megakarsz úgy tanulni, hogy megmaradjon. Ismételni kell, próbáld meg elképzelni, hogy amit olvasol az, hogy néz ki a gyakorlatban ez biológiából lehetséges, én sokszor felolvasom magamnak és mobilon visszahallgatom. :) Sok sikert.

2015. dec. 19. 11:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. :) Egyébként a 9-es és a 10-es anyagot szeretném érettségi szintre megtanulni. :) Az alapok megvannak hozzá. :)
2015. dec. 19. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!