Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Volt már valakinek olyan,...

Volt már valakinek olyan, hogy középsuli 11. ben nem volt olyan jó az átlaga, de utolsó éven felhozta, és szinte csak 5ösei voltak? Többi lent

Figyelt kérdés

most vagyok 11.es, nagyon szeretem a biológiát és értem is. A tanárom mondta hogy jövőre van esélyem az emelt szintű érettségin(közben járnék még emelt biológia fak.ra). És ha sikerül 5re megírnom akkor orvosnak vagy mentőtisztnek szeretnék továbbtanulni. Azonban a mostani évvégi jegyeim nem a legjobbak( átlag3.7) de ha jövőre csak 4-5leszek, szerintetek van esélyem bekerülni a kettő közül bárhova is?

elöre is köszönöm.

17/L

2016. jún. 11. 09:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia! Gyere a fb csoportunkba, segítünk a felkészülésben,

"biológia érettségizők csoportja"

"kémia érettségizők csoportja"

Sok sikert az emelt érettségihez!

2016. aug. 10. 14:34
 12/12 anonim ***** válasza:
A duplázás lutri, az egyik érettségid elrontod mondjuk ket 75%osat irsz, ami ugye eleg jó. Még mindig csak négyszáz pontod lesz.
2016. aug. 10. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!