Nemzetközi Gazdálkodás - Melyik egyetemen milyen?
Három egyetemen jelöltem be ezt a szakot: BCE, BME, BGE.
Azok véleményére lennék kíváncsi, akik erre a szakra, vagy hasonló gazdaságira járnak ezen egyetemek valamelyikén. Milyen lehetőségeitek vannak? Szeretitek a szakot? Esetleg van aki megbánta, hogy ezt választotta?
En is ezeket jeloltem, de en a BME-t utoljara, a masik ketto jobb a gazdasagi kepzesek teruleten, ahogy utanaerdeklodtem, mindenkitol ezt hallom. Elvegre az fokent muszaki sulikent funkcional.
Hany pontod lesz elorelathatoan?:)
Nálam a BCE majd BME sorrend van :)
ugyanez a szak. A Corvinusra nem lesz elég 459 alatti pont sok az első helyes jelentkező. :s (önköltségesre se)
a BME valóban inkább műszaki terület, a BGE meg megoszt mindenkit..de talán menj el BGE-re.. aztán jövőre jelentkezz át ide, a tárgyak elég hasonlóak.
gondolom a nyelvvizsga 40 pont már megvan, javítót is tehetsz..
a BGE-n van duális képzés (igaz elég korlátozott, de próbáld meg ha nem jön össze, akkor meg főleg jelentkezz át - ha lehet)
a BME-n a nyelvoktatás elég jó, meg vannak ösztöndíjak is az önköltségeseknek főleg :)
azért sajnálom, hogy nem jött össze, nagyon akartad ezt a szakot.
milyen nyelveket tanultál:)?
Na végül 455 lett a pontom, marad az önköltséges :)
Ha ez valóban nem elég a Corvinusra, akkor még várom a véleményeket a BGE-ről és a BME-ről.
Angolból van felsőfokúm, franciából alapfokon vagyok. Oroszt és franciát szeretnék az egyetemen tanulni, ez fontos tényező lenne a választásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!