Üdv! Magyar középszintű szóbeli érettségin mennyire nehéz a 12%-át a max pontszámnak elérni. Az írásbelijeim viszonylag jól sikerültek, ahoz képest amit vártam, de ez mindenképp aggaszt, mert a magyart egyszerűen nem tudom megjegyezni. Valami ötlet?
ne adj visza semmiképp se tételt!
Akkor igen, irodalomból is újat kell húzni, és mindenből feleződik a pont! Bízz a tanárodban, segíteni fog, ahogy tud. Nem tudom nekte mik a tételek, de sok mindent lehet gyakorolni (alakzatok, esetleg ha van mondatelemzés, nálunk pl. lesz szövegtagolás.. )
Egyébként nekem az jön be tanulásnál, hogy a rideg szöveget átfogalmazom az én ízlésem, szájízem szerint, így könnyebb, mert én írtam, többre emlékszem, mint egy nyers szövegből. #2-es voltam
nektek*
nesze neked nyelvtan érettségi.. :D
Köszönöm! :D
Ezalatt a majdnem két hét alatt szerintem csak összeszedek valami kis tudást, ami elég hozzá :D
Matekból?! :O
Nekem a történelemmel szerintem nem lesz gondom, azt mondhatni teljesen megtanultam előző hónapban, csak 1-2x átnézem és remélhetőleg okés lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!