Mit tehet egy olyan ember aki szeretne tanulni egy adott szakot egyetemen, de túl hülye ahhoz hogy bekerüljön?
Figyelt kérdés
(Tényleg minden vágya hogy ezt tanulja.)2016. jún. 6. 21:05
1/17 anonim válasza:
Akkor így járt. Mit vársz, mit írjunk?
2/17 anonim válasza:
El kell gondolkozni azon, hogy biztos neki való-e az adott szak, szakma, végzettség, munka. Ha nem tud megfelelni a követelményeknek, akkor valószínűleg később sem tudna az egyetemen, vagy a munka világába kilépve. Az embernek lehetnek vágyai, de a konkrét célokat sajnos a saját képességekhez és lehetőségekhez kell igazítani!
3/17 anonim válasza:
Barátnőm anyukája orvos szeretett volna lenni, amihez ha jól emlékszem le kellett érettségiznie fizikából. 4-szer próbálta újra, és nem sikerült neki. Végül ápolónő lett belőle. Most egy biztosító cégnél dolgozik, és nagyon szereti. Lehet, hogy keményen küzdesz évekig a céljaidért, és a végén sikerrel jársz, de rájössz nem azt akartad. Vagy nem sikerül, és végül boldog leszek máshogy.
Egyébként csak annyit tudsz tenni, hogy tanulás keményen. Külön tanár, előkészítők, stb
4/17 A kérdező kommentje:
Sajnos én már kezdem feladni. Gimiben megbuktam, utáltam, otthagytam. Beiratkoztam estire hogy folytassam, hátha, de most úgy néz ki matekból megvágnak. Nincs már erőm a pótvizsgához, úgy érzem ahhoz valaki idáig jusson, tényleg nagyon szerencsétlennek vagy butának kell lennie. És nézzük csak... hát igen, a pszichológia az álmom. Iszonyat nehéz bekerülni. Nekem még az se megy, hogy eljussak az érettségiig. Pedig jövő ilyenkor tenném le, de ez a matek bukás mintha egy jel lenne, hogy hagyjam a 3,14csába az egészet mert egyszerűen nincsenek meg hozzá a képességeim.
2016. jún. 6. 21:57
5/17 anonim válasza:
Nem akarom elvenni a kedved, de a pszichológia azon hivatások egyike, amelyeknél a sírig tanulni kell. Nem véletlenül nagyon nehéz bekerülni, végig rendesen tanulni kell az öt év egyetem alatt, és utána szakképzések vannak, nagyon durván szorgalmasnak kell lenni.
6/17 anonim válasza:
Mi az, ami a pszichológián belül téged érdekel? Miért ez az álmod? Mit kezdenél vele? Hátha egy kicsit tudunk segíteni abban, hogy ezt az érdeklődést valami más felé átfordítsuk :)
7/17 A kérdező kommentje:
Tudom, utánanéztem mindennek. Jobb ha lemondok erről.
2016. jún. 6. 22:10
8/17 A kérdező kommentje:
- Gyermekpszichológia, fejlődéslélektan
- Személyiségpszichológia
- Mentális betegségek
- Tudatmódosítók hatásai
- Álmodás
Atkinson - Pszichológia - ját, Freudot olvastam/olvasok, csak hobbi szinten, nagy vonalakban ezek érdekelnek.
2016. jún. 6. 22:19
9/17 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak ezt szeretném tanulni, ez az ami annyira érdekel, hogy képes lennék tényleg komolyan foglalkozni vele.
2016. jún. 6. 22:20
10/17 A kérdező kommentje:
De én is tudom legbelül, hogy csak egy megvalósítatlan álom marad ez...
2016. jún. 6. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!