Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tehet egy olyan ember aki...

Mit tehet egy olyan ember aki szeretne tanulni egy adott szakot egyetemen, de túl hülye ahhoz hogy bekerüljön?

Figyelt kérdés
(Tényleg minden vágya hogy ezt tanulja.)
2016. jún. 6. 21:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor így járt. Mit vársz, mit írjunk?
2016. jún. 6. 21:22
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
El kell gondolkozni azon, hogy biztos neki való-e az adott szak, szakma, végzettség, munka. Ha nem tud megfelelni a követelményeknek, akkor valószínűleg később sem tudna az egyetemen, vagy a munka világába kilépve. Az embernek lehetnek vágyai, de a konkrét célokat sajnos a saját képességekhez és lehetőségekhez kell igazítani!
2016. jún. 6. 21:27
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm anyukája orvos szeretett volna lenni, amihez ha jól emlékszem le kellett érettségiznie fizikából. 4-szer próbálta újra, és nem sikerült neki. Végül ápolónő lett belőle. Most egy biztosító cégnél dolgozik, és nagyon szereti. Lehet, hogy keményen küzdesz évekig a céljaidért, és a végén sikerrel jársz, de rájössz nem azt akartad. Vagy nem sikerül, és végül boldog leszek máshogy.

Egyébként csak annyit tudsz tenni, hogy tanulás keményen. Külön tanár, előkészítők, stb

2016. jún. 6. 21:37
 4/17 A kérdező kommentje:
Sajnos én már kezdem feladni. Gimiben megbuktam, utáltam, otthagytam. Beiratkoztam estire hogy folytassam, hátha, de most úgy néz ki matekból megvágnak. Nincs már erőm a pótvizsgához, úgy érzem ahhoz valaki idáig jusson, tényleg nagyon szerencsétlennek vagy butának kell lennie. És nézzük csak... hát igen, a pszichológia az álmom. Iszonyat nehéz bekerülni. Nekem még az se megy, hogy eljussak az érettségiig. Pedig jövő ilyenkor tenném le, de ez a matek bukás mintha egy jel lenne, hogy hagyjam a 3,14csába az egészet mert egyszerűen nincsenek meg hozzá a képességeim.
2016. jún. 6. 21:57
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem akarom elvenni a kedved, de a pszichológia azon hivatások egyike, amelyeknél a sírig tanulni kell. Nem véletlenül nagyon nehéz bekerülni, végig rendesen tanulni kell az öt év egyetem alatt, és utána szakképzések vannak, nagyon durván szorgalmasnak kell lenni.
2016. jún. 6. 22:08
 6/17 anonim ***** válasza:
75%
Mi az, ami a pszichológián belül téged érdekel? Miért ez az álmod? Mit kezdenél vele? Hátha egy kicsit tudunk segíteni abban, hogy ezt az érdeklődést valami más felé átfordítsuk :)
2016. jún. 6. 22:08
 7/17 A kérdező kommentje:
Tudom, utánanéztem mindennek. Jobb ha lemondok erről.
2016. jún. 6. 22:10
 8/17 A kérdező kommentje:

- Gyermekpszichológia, fejlődéslélektan

- Személyiségpszichológia

- Mentális betegségek

- Tudatmódosítók hatásai

- Álmodás

Atkinson - Pszichológia - ját, Freudot olvastam/olvasok, csak hobbi szinten, nagy vonalakban ezek érdekelnek.

2016. jún. 6. 22:19
 9/17 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak ezt szeretném tanulni, ez az ami annyira érdekel, hogy képes lennék tényleg komolyan foglalkozni vele.
2016. jún. 6. 22:20
 10/17 A kérdező kommentje:
De én is tudom legbelül, hogy csak egy megvalósítatlan álom marad ez...
2016. jún. 6. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!