Ti milyen sorrendbe írnátok?
Ezeket az iskolákat gondoltam megjelölni:
Illyés Gyula
Veres Péter
Eötvös József
Madách Imre
Weöres Sándor
Szt.Margit (Gyenge B terv-ként)
Én így gondoltam de segítsetek!
Kitünő tanuló vagyok :)
Válaszokat előre is köszönöm :)
Erősségi sorrend:
1.) Eötvös
2.) Veres Péter
3.) Illyés Gyula
4.) Madách Imre
5.) Szent Margit
6.) Weöres Sándor
Szerintem az utolsó kettő mindenképpen maradjon B terveknek. Sokkal gyengébbek, mint a felső 4.
Amit tudok a sulikról:
Eötvös: Nagyon jó közösség, héttől függ, mennyit kell tanulni, sokak szerint kemény, mások szerint nemannyira, szóval inkább egyénfüggő. A tanárok közül mondhatni nincs rossz, de tényleg, egytől egyig majdnem mindegyik remekül tanít, a diákok szintjén és nagyon számít a diákok véleménye.
Madách: Nyelvben erős suli, meg inkább humán tantárgyakban. Nagyon liberális, itt is nagyon jó a közösség, számít a diák véleménye stb. Egyes második nyelv tanárokból van rosszabb és van jobb is, míg az első nyelv tanárok szinte mind nagyon-nagyon jók. Sok szakkör van, főleg ilyen filmes/színművészetis stb.
Veres Péter: Csak annyit tudok róla, hogy egyenruhába kell járni, meg papucsban, és eléggé lepukkant az épület :/
Nagyon szépen köszönöm :)
Ezek közül tudnál valamelyikről bővebben beszélni?
Te hova jársz? (ha kérdezhetem)
Bővebben már amelyikről tudtam mit mondani, már leírtam :) Esetleg a szóbelikről tudok még mesélni, vagy ha van konkrét kérdésed, esetleg arról.
Berzsenyibe járok :))
Akkor viszont köszönöm megint a válaszodat :)
Mondhatni a szóbeli még egy picit messze van így is csak tervezem hogy ezeket jelölöm meg :)
Szia en igy irnam.
Eötvös:jo kozosseg, legerosebb suli, jo tanarok.
Veres peter.
Illyes gyula
Madach imre
Az utolso kettot en meg sem jelolnem:D
Amuy nem gondolkoztal a budapesti szent istvan gimin? Az az eotvos mogott van ket hellyel. A madachnal viszont sokkal erosebb. Jo a kozosseg, a tanarok nagyon jofejek:D. Szep az epulet es szinvonalas az oktatas:D
Köszönöm a válaszokat :)
Mindjárt olvasok a Szent István-ról csak nem mindegy hogy merre van, apukám nem engedne el bárhová :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!