Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tudnátook nekem segíteni?...

Tudnátook nekem segíteni? Olyan képzést keresek (egyetem fősuli, bármi), ami max.6 féléves? Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Szeretnék valamit tanulni, de amiket nézegettem, túl sok félévesek voltak számomra...az az igazság, hogy nem merek 4-5 évesekbe belefogni, mert a mai világba kitudja, hogy eltudnám-e végezi...tudnátok mondani nekem szakokat, amelyeket max. 3-3,5 évesek (mindegy milyen terület)?:)

köszi:)

2010. ápr. 11. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem az alapképzések között több is van ami 6 féléves. CSak találomra rányomtam afelvi.hu-n az első fősulira ott vállasztottam egy alapkézést ami nappalis és voálá 6 féléves.

[link]

Majd, hogy lássam igazam van-e megnéztem az utolsó sulit is és ott csak találomra választottam egy szakot, és voálás az is 6 féléves.

[link]

Szerintem nézelődj a felvi.hu-n, keres vmi olyat ami tetszik az alapkézés úgyis 6 félév lesz.

2010. ápr. 11. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Minden alapszak 6 v 6 + 0,5 év. Felvi.hu
2010. ápr. 11. 18:43
 3/3 A kérdező kommentje:

jajj nagyon szépen köszönöm:)

nem vagyok elég tájékozott ebben a témában, így örültem hogy kaptam segítséget:)

köszi:)

2010. ápr. 11. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!