Tudnátook nekem segíteni? Olyan képzést keresek (egyetem fősuli, bármi), ami max.6 féléves? Mit ajánlanátok?
Szeretnék valamit tanulni, de amiket nézegettem, túl sok félévesek voltak számomra...az az igazság, hogy nem merek 4-5 évesekbe belefogni, mert a mai világba kitudja, hogy eltudnám-e végezi...tudnátok mondani nekem szakokat, amelyeket max. 3-3,5 évesek (mindegy milyen terület)?:)
köszi:)
Szerintem az alapképzések között több is van ami 6 féléves. CSak találomra rányomtam afelvi.hu-n az első fősulira ott vállasztottam egy alapkézést ami nappalis és voálá 6 féléves.
Majd, hogy lássam igazam van-e megnéztem az utolsó sulit is és ott csak találomra választottam egy szakot, és voálás az is 6 féléves.
Szerintem nézelődj a felvi.hu-n, keres vmi olyat ami tetszik az alapkézés úgyis 6 félév lesz.
jajj nagyon szépen köszönöm:)
nem vagyok elég tájékozott ebben a témában, így örültem hogy kaptam segítséget:)
köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!