Megérné újrafelvételiznem?
Sziasztok!
Most érettségiztem, sokat készültem, de sajnos a nagy izgalom és a 3 kávé miatt amit megittam reggelente, sajnos sokat hibáztam..pedig már régen eldöntöttem hogy mit szeretnék. Gazdaságinformatikát jelöltem be a legelső helyre, valamit proginfót. Programozással szeretnék foglalkozni, ebben látom magam, már 11 évesen Facebook alkalmazásokat készítettem. Szóval igen, az eredmények nem lettek valami jók, matekból négyes lettem év végén, és a próbaérettségim is négyes lett, valamit ötös, de most nagyon ráparáztam és amit tudtam azt is elfelejtettem.
A lehetőségem az lenne, hogy jövőre, valószínűleg májusban ismétlőérettségit teszek (ha jól tudom így hívják) matekból, esetleg még infóból is, bár sajnos eléggé költséges..lehet infóból nem fogok, de abból 90% jó lenne minimum. Csak ez a 17.000ft/tárgy kicsit nyomaszt..ezek mellett még egy nyelvvizsgát is szeretnék hogy az is plusz pont legyen. A kérdésem az, hogy ezt megkockáztassam és éljek a dolgokkal, vagy végezzek el egy 2 éves OKJ-t, és utána jelentkezzek, vagy talán ne? Attól félek hogy 20-21-22 évesen már késő lenne elkezdeni az egyetemet...
Előre is köszönöm!
Hú, nyugi...
Úgy értem, hogy eddig nem írtad le az eredményeid, minden másról beszéltél. Akkor ne vedd figyelembe azt, hogy "most".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!