Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megérné újrafelvételiznem?

Megérné újrafelvételiznem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most érettségiztem, sokat készültem, de sajnos a nagy izgalom és a 3 kávé miatt amit megittam reggelente, sajnos sokat hibáztam..pedig már régen eldöntöttem hogy mit szeretnék. Gazdaságinformatikát jelöltem be a legelső helyre, valamit proginfót. Programozással szeretnék foglalkozni, ebben látom magam, már 11 évesen Facebook alkalmazásokat készítettem. Szóval igen, az eredmények nem lettek valami jók, matekból négyes lettem év végén, és a próbaérettségim is négyes lett, valamit ötös, de most nagyon ráparáztam és amit tudtam azt is elfelejtettem.

A lehetőségem az lenne, hogy jövőre, valószínűleg májusban ismétlőérettségit teszek (ha jól tudom így hívják) matekból, esetleg még infóból is, bár sajnos eléggé költséges..lehet infóból nem fogok, de abból 90% jó lenne minimum. Csak ez a 17.000ft/tárgy kicsit nyomaszt..ezek mellett még egy nyelvvizsgát is szeretnék hogy az is plusz pont legyen. A kérdésem az, hogy ezt megkockáztassam és éljek a dolgokkal, vagy végezzek el egy 2 éves OKJ-t, és utána jelentkezzek, vagy talán ne? Attól félek hogy 20-21-22 évesen már késő lenne elkezdeni az egyetemet...

Előre is köszönöm!

2016. jún. 4. 18:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Már voltam betekintésen, ha a jövőre gondolok, akkor amit csinálnék az az, hogy csinálok egy nyelvvizsgát, és jövőre újraérettségizek matekból, ha elérném a 60-70 pontot, már meglenne. Azt nem tudom, hogy addig mit csináljak? Jövő májusig, valamilyen OKJ-ra gondoltam. Szerintetek?
2016. jún. 4. 22:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor most sincs meg matek írásbelin a 60-70 pont? Középen?
2016. jún. 5. 16:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs, pedig így utólag simán megtudtam volna csinálni..de mint írtam, nagyon elrontottam, pedig nagyon sokat készültem rá..jövőre meglesz. :)
2016. jún. 5. 17:01
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem értelek, mit értesz az alatt hogy "most sincs"? Mi az hogy most sincs? Májusban írtuk az írásbelit, és május végén voltam betekintésen, és azóta tudom az írásbeli eredményét..nem értelek.
2016. jún. 5. 17:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy értett, hogy komolyan idén se sikerült? :/ Ez volt az utóbbi években a legkönnyebb...
2016. jún. 5. 17:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Hú, nyugi...

Úgy értem, hogy eddig nem írtad le az eredményeid, minden másról beszéltél. Akkor ne vedd figyelembe azt, hogy "most".

2016. jún. 5. 17:23
 17/17 A kérdező kommentje:
Szerintem az hogy ez volt az utóbbi években a legkönnyebb az relatív. Matek faktos ismerősöm mondta rá hogy nagyon nehéz volt és örül ha meg lesz neki a kettese, és olyan ismerősöm is volt aki azt mondta hogy nagyon egyszerű volt. Én nem azért rontottam el mert nem ment volna, hanem túlparáztam, és a végén már annyira rosszul voltam a tudattól hogy nem fog sikerülni hogy már a kezem is remegett. :D
2016. jún. 5. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!