Hogy lehetnek a felvételizők ennyire tájékozatlanok alapdolgokban?
"milyen érzés érettségizni a nagy egyetemi vizsgák miatt,de higgyétek el itt százszorta nagyobb a nyomás rajtunk. Nekünk nem elég egy éppen csak átcsusszanjunk kettes mint nektek egyetemen"
Most bunkó leszek, de nem érdekel. Látszik, hogy hülye vagy, mint a segg, remélem te nem jelentkeztél felsőoktatásba, mert hacsak nem a Foxi Maxi egyetemről van szó, fél éven belül ki fogsz bukni, ezt borítékolom neked. Egyrészt egyetemen sem elég a kettes ha valaki komolyan gondolja, mivel szar KKI-val nincs ösztöndíj, ráadásul mindenki látja, hogy egy link senki vagy. Másrészt nem hiszem, hogy rajtatok nagyobb lenne a nyomás, tekintve, hogy a felsőoktatásban eddig eltöltött 5 évem alatt gyakorlatilag nem volt olyan vizsgám, amire ne tanultam volna 3x annyit (tehát legalább 3 napot) mint a teljes érettségire mindennel együtt. Vicces, mikor olyan mondja meg, hogy mi elég egyetemen, és ott mekkora a nyomás, aki még a közelében sem járt soha. Azt hiszem valakit nagy meglepetések fognak érni.
Te mégis kinek hiszed magad?:)
Te fostad a spanyol viaszt?:D
Ismersz engem személyesen?
Látod? Te egyetemre jársz mégis egy arrogáns p**cs vagy aki rosszindulatú, és egy internetes portálon szitkozódik :D Gratulálj magadnak kérlek helyettem :)!!!
ügyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!