Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy lehetnek a felvételizők...

Hogy lehetnek a felvételizők ennyire tájékozatlanok alapdolgokban?

Figyelt kérdés
Még mindig rengeteg olyan kérdés van, amiből látszik, hogy az illetőnek fogalma sincs a pontszámításról, a határidőkről, a követelményekről, a besorolási sorrendről, a fellebbezési lehetőségekről stb. Nem tudom felfogni, hogy lehet az, hogy valaki jelentkezik valahová (bárhová), és ennyire nincs igénye rá, hogy tudja, hogyan érheti el, hogy legnagyobb esélye legyen arra, hogy felvételt nyerjen. Kb. fél órát kellett volna úgy fél éve rászánni a felvin - ha valakinek nagyon lassú a felfogása, max. egy estét. Tényleg nem ér meg ennyit, hogy képben legyen az ember?

2016. máj. 31. 19:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
59%

"milyen érzés érettségizni a nagy egyetemi vizsgák miatt,de higgyétek el itt százszorta nagyobb a nyomás rajtunk. Nekünk nem elég egy éppen csak átcsusszanjunk kettes mint nektek egyetemen"

Most bunkó leszek, de nem érdekel. Látszik, hogy hülye vagy, mint a segg, remélem te nem jelentkeztél felsőoktatásba, mert hacsak nem a Foxi Maxi egyetemről van szó, fél éven belül ki fogsz bukni, ezt borítékolom neked. Egyrészt egyetemen sem elég a kettes ha valaki komolyan gondolja, mivel szar KKI-val nincs ösztöndíj, ráadásul mindenki látja, hogy egy link senki vagy. Másrészt nem hiszem, hogy rajtatok nagyobb lenne a nyomás, tekintve, hogy a felsőoktatásban eddig eltöltött 5 évem alatt gyakorlatilag nem volt olyan vizsgám, amire ne tanultam volna 3x annyit (tehát legalább 3 napot) mint a teljes érettségire mindennel együtt. Vicces, mikor olyan mondja meg, hogy mi elég egyetemen, és ott mekkora a nyomás, aki még a közelében sem járt soha. Azt hiszem valakit nagy meglepetések fognak érni.

2016. jún. 1. 09:18
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

Te mégis kinek hiszed magad?:)

Te fostad a spanyol viaszt?:D

Ismersz engem személyesen?

Látod? Te egyetemre jársz mégis egy arrogáns p**cs vagy aki rosszindulatú, és egy internetes portálon szitkozódik :D Gratulálj magadnak kérlek helyettem :)!!!

ügyi

2016. jún. 1. 10:03
 23/24 anonim ***** válasza:
93%
Nem ismerlek személyesen, de elsőre megmondom, hogy egy segg vagy, a korábbi kommentjeidből. Ahelyett, hogy azokat próbálod cáfolni, akik tudják is miről beszélnek, inkább menjél vissza a tèteleidet tanulni, ha már akkora rajtad a nyomás. Uszkve egy hónap alatt csak sikerül párat bemagolnod.
2016. jún. 1. 11:34
 24/24 anonim ***** válasza:
88%
amúgy tökéletesen igaza van az előttem válaszolónak, mert mondjuk amíg ide irkálsz addig használhatnád az internetet és utánanézhetnél magadnak, hogy miújság. elhiszem, hogy egyszerűbb itt nektek 500adszor megkérdezni ugyanazt a baromságot, aztán majd csodálkozhattok, ha valaki rossz választ ad, ti meg téves döntést hoztok az életben. mert teljesen idegen emberek válaszaira hagyatkoztok itt a jövőtöket illetően, ahelyett, hogy felkeresnétek a hivatalos és megbízható forrásokat, és rászánnátok fél órát a problémáitok megoldására.
2016. jún. 1. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!