Hogy lehetnek a felvételizők ennyire tájékozatlanok alapdolgokban?
De most én nem értem hogy téged miért zavar ha kiír egy új kérdést? Fáj neked vagy mi?:DD De komolyan.
Tovább tekersz és kész problem solved.
Viselkedjetek már felnőtt ember módjára könyörgöm :)
"Ez egy kérdezz felelek oldal ahol az kérdez és azt, illetve annyiszor, amit és ahányszor akar. Ha én felteszem 20x ugyan azt a bugyuta kérdést nektek ahhoz sincs semmi közötök,max nem válaszoltok. Amúgy pedig,hatalmas nagy életetek lehet, ha egész nap képesek vagytok gyk előtt ülni és azt figyelgetni ki milyen kérdéseket tesz fel, és hányszor ! Fel kéne nőni és kinyitni a kis csipátokat a világ felé. Nem beszűkülni egy internetes portál világába. :"
1. Látod, pont azért tehette fel a kérdező is ezt kérdést, mi meg ezért válaszolhattunk rá. Ha neked ez a kérdés nem tetszik, te is továbbgörgethetsz:)
2. Ne aggódj, nincsenek álmatlan éjszakáim ezek miatt a kérdések miatt. Úgy oldom meg a problémát, ahogy mondtad: nem foglalkozom vele, nem válaszolok, sőt, meg se nyitom. Ennyi:)
Én nem azt mondtam hogy ez a kérdés zavar, csak kifejtettem a véleményem ahogy a kérdező is! :)
Azt tesztek ki ide amit akartok,de azok a felvételizők is akik épp halálra parázzák magukat. Lehet ti már elfelejtettétek milyen érzés érettségizni a nagy egyetemi vizsgák miatt,de higgyétek el itt százszorta nagyobb a nyomás rajtunk. Nekünk nem elég egy éppen csak átcsusszanjunk kettes mint nektek egyetemen, illetve sokunknak ez élete első megmérettetése. Oké hogy ti egyetemen már mindenbe belerázodtatok, mi nem.
Jól esik ide kiírni ha bajunk van. Tehát ahogy már írtam, ha nem tetszik tekerj el. :)
"milyen érzés érettségizni a nagy egyetemi vizsgák miatt,de higgyétek el itt százszorta nagyobb a nyomás rajtunk. Nekünk nem elég egy éppen csak átcsusszanjunk kettes mint nektek egyetemen"
lol
aha igen ez röhögni való tényleg.
Sajna még egy élő példa hogy az intelligenciát nem osztogatják egyetemen :)
Legyetek boldogok az eszetekkel sziasztok! :)
Azt maximálisan meg tudom érteni, ha valaki parázik. Teljesen más egy érettségi, mint egy egyetemi vizsga, még ha az utóbbi nehezebb is. Az érettségin nincs tételsor (az írásbelin legalábbis), sokkal több múlik rajta, ha elcseszed, csak októberben mehetsz újra és jó eséllyel legalább egy évet csúszik a felvételid.
Engem nem is azok a kérdések zavarnak, amikben azt feszegetik, hogy vajon mennyi lesz a ponthatár, kinek hogy sikerült az érettségije...
Én csak azokon csodálkozom, amikben olyanokat kérdeznek, mint hogy hogyan kell számolni a felvételi pontokat, meddig lehet egyetemre jelentkezni, hány %-ot lehet javítani az írásbelin és hasonló gügyeségek.
Nem is ezzel van a legnagyobb gond. Az még hagyján, hogy a felvételi eljárással kapcsolatban vannak sötét foltok, és huszadjára is felteszik egy héten.
A nagy probléma ott kezdődik, hogy az illetőt fel is veszik az egyetemre, majd pl. gyógyszerészeten elkezd sopánkodni, hogy itt mennyi kémia van, és ezt nem is gondolta volna. (Saját tapasztalat, az évfolyam 10-20%-a így volt év elején). Tehát azt se tudták, hova jelentkeznek...
Én teljesen megértem azt, aki stresszel, és azért írja ki a kb. 20. "kinek hogy sikerült X tárgyból az érettségi":) jellegű kérdést, mert ki akarja engedni a gőzt:)
Ami engem illet, szerintem a vizsgaidőszak sokkal jobb, mint egy érettségi: egyrészt tényleg kialakul némi "vizsgarutin", másrészt legtöbbször végső soron "elég a kettes" (még ha nem is az a cél), harmadrészt az érettségi iszonyatosan el van húzva, ami lelkileg szerintem jobban megviseli az embert, mint egy "pörgős" vizsgaidőszak, ahol pár naponta (max. hetente) más vizsga van. Mindenkinek kitartást:) Kinek az érettségihez, kinek a vizsgaidőszakhoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!