Emelt kémia szóbelivel kapcsolatban lenne pár kérésem!?
- Köpenyt és kesztyűt kapunk, vagy nekünk kell vinni?
- Mennyi a felkészülési idő?
- Hány diák van bent rajtam kívül?
- Hány fős a bizottság?
- A kísérletet előttük kell elvégezni?
- Vagy a kísérletet a felkészülési idő alatt kell megcsinálni és az eredményt kell megmutatni?
- Az eredményt megtudjuk a helyszínen?
- A mozaik 11-12-es című könyvnek tényleg szinte minden mondatát kell tudni, mivel hasznos az összes?
- Az A kérdés például lehet egy olyan, hogy mutasd be a halogéneket, ezen belül kapunk segítőkérdéseket, vagy mindent el kell róluk mondani?
- A C tétel nagyon vészesek szoktak lenni?
Amit eddig hallottam:
- Köpenyt, kesztyűt adnak.
- 3 ember lesz előttünk, azaz kb. 45 perc felkészülési idő lesz.
- 3 fős a bizottság
- A kísérletről többféle verziót is hallottam: volt, aki azt mondta, előttük kell elvégezni, volt, aki azt, hogy a helyeden, és csak a végeredményt kell odavinni a tálcán, ha szólítanak, volt, aki azt, hogy csak akkor kell odavinni a tálcát, ha külön kérik, különben csak a tapasztalatot kell elmondani - szerintem ott elmondják, mi az elvárásuk (de köpenyt, kesztyűt, szemüveget használni kell, különben pontlevonás jár)
- Az eredményről is kétféle verziót hallottam eddig: van ugye az érettségi bizottságnak egy nyitó értekezlete (az időpontja rajta van a levélen, valamikor az emelt szóbelik után van), volt, aki azt mondta, ott meg lehet tudni. Mások azt mondták, csak akkor tudjuk meg, ha megkapjuk a bizonyítványt.
- A "halogének" csak egy témakör.Ehhez több tételcím is tartozhat, tehát ennél valószínűleg konkrétabb kérdések lesznek. A tétel állhat egy vagy több kérdésből (tehát lehet, hogy lesz "mankó", hogy mire kell kitérni, lehet, hogy nem)
- A C tétel egy konkrét, rövid kérdés. Szerintem ez abszolút lutri. Ha tudod, akkor neked könnyű, ha épp azt nem, akkor azt a részt buktad:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!