Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Emelt kémia szóbelivel kapcsol...

Emelt kémia szóbelivel kapcsolatban lenne pár kérésem!?

Figyelt kérdés

- Köpenyt és kesztyűt kapunk, vagy nekünk kell vinni?

- Mennyi a felkészülési idő?

- Hány diák van bent rajtam kívül?

- Hány fős a bizottság?

- A kísérletet előttük kell elvégezni?

- Vagy a kísérletet a felkészülési idő alatt kell megcsinálni és az eredményt kell megmutatni?

- Az eredményt megtudjuk a helyszínen?

- A mozaik 11-12-es című könyvnek tényleg szinte minden mondatát kell tudni, mivel hasznos az összes?

- Az A kérdés például lehet egy olyan, hogy mutasd be a halogéneket, ezen belül kapunk segítőkérdéseket, vagy mindent el kell róluk mondani?

- A C tétel nagyon vészesek szoktak lenni?

2016. máj. 26. 19:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Amit eddig hallottam:

- Köpenyt, kesztyűt adnak.

- 3 ember lesz előttünk, azaz kb. 45 perc felkészülési idő lesz.

- 3 fős a bizottság

- A kísérletről többféle verziót is hallottam: volt, aki azt mondta, előttük kell elvégezni, volt, aki azt, hogy a helyeden, és csak a végeredményt kell odavinni a tálcán, ha szólítanak, volt, aki azt, hogy csak akkor kell odavinni a tálcát, ha külön kérik, különben csak a tapasztalatot kell elmondani - szerintem ott elmondják, mi az elvárásuk (de köpenyt, kesztyűt, szemüveget használni kell, különben pontlevonás jár)

- Az eredményről is kétféle verziót hallottam eddig: van ugye az érettségi bizottságnak egy nyitó értekezlete (az időpontja rajta van a levélen, valamikor az emelt szóbelik után van), volt, aki azt mondta, ott meg lehet tudni. Mások azt mondták, csak akkor tudjuk meg, ha megkapjuk a bizonyítványt.

- A "halogének" csak egy témakör.Ehhez több tételcím is tartozhat, tehát ennél valószínűleg konkrétabb kérdések lesznek. A tétel állhat egy vagy több kérdésből (tehát lehet, hogy lesz "mankó", hogy mire kell kitérni, lehet, hogy nem)

- A C tétel egy konkrét, rövid kérdés. Szerintem ez abszolút lutri. Ha tudod, akkor neked könnyű, ha épp azt nem, akkor azt a részt buktad:(

2016. máj. 26. 22:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2016. máj. 26. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!