Pszichológia szakra érdemes némi biosz előismerettel menni?
Figyelt kérdés
Magyar és töri emeltem van, összesen 463 pontom lett. Jövőre lehet jelentkeznék ELTE pszichológiára, de bioszból teljesen sík vagyok, minden évben kegyelem kettessel zártak le belőle. Gondolom a biosz előismeret nélkülözhető, különben kötelező lenne belőle az érettségi. De azért gondoltam megkérdezem.2016. máj. 26. 16:24
2/7 anonim válasza:
Lesz anatómia meg élettan tárgyak, ami a középiskolai bioszhoz képest egy egy harvardi PHD munka. Vagyis nehéz.
Ettől függetlenül el lehet menni, meg nyilván meg lehet tanulni, de fókuszálni kell rájuk ezerrel.
3/7 anonim válasza:
Érdemes átnézni a középsulis biosz anyagból az emberre vonatkozó anyagrészeket.
4/7 anonim válasza:
Nem olyan vészes a biosz, főleg az ELTE-s pszichón (van olyan pszichó képzés, ahol azért rosszabb a helyzet). Ahogy írod, nélkülözhető a biosz előismeret, viszont a szorgalom nem. Kicsit több önerő kell majd neked, mint annak, aki pl. biosz emelttel ment a szakra, de egyáltalán nem lehetetlen. A legtöbb bioszos tárgyat magolással meg lehet csinálni.
5/7 anonim válasza:
Az egyik csoporttársam nem tanult középiskolában biológiát. Az egyik legjobb élettan és anatómia vizsgát írta az évfolyamon. Szerintem ezzel mindent elmondtam.
6/7 AlinaHella válasza:
Nem lesz gond : ) Járj be előadásra és ne vedd félvállról, ennyi a nyitja szerintem. Én matek-angollal mentem, és minden bioszos jól sikerült.
7/7 anonim válasza:
Sziasztok! Ti melyik egyetemet ajánlanátok Budapesten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!