Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A második OKJ szakképzés csak...

Bundy212 kérdése:

A második OKJ szakképzés csak esti/levelező szakon végezhető el?

Figyelt kérdés

Szeretnék jelentkezni egy két éves nappali tagozatos OKJ képzésre. Az érettségim mellett van egy korábbi OKJ képesítésem, amit nappali tagozaton, államilag támogatva tettem le.

Az iskola illetékese és az OKJ ügyfélszolgálata is azt az információt adta nekem, hogy mivel az első OKJ-m nappali tagozaton volt állami támogatással, a másodikat már csak felnőttképzésben, esti vagy levelező tagozaton végezhetem el.

Én ellenben minden lehetséges helyen azt az információt olvastam, hogy 25 éves korig két OKJ bizonyítvány szerezhető meg nappali tagozaton, államilag finanszírozva. 23 éves vagyok, tehát nem értem, miért mondják mégis, hogy a második OKJ-t már csak estin vagy levelezőn végezhetem el.

Segítsetek légyszi, hogy mi a teendő ilyenkor!

Köszönöm előre is!

#OKJ #iskola #képzés #szakképzés. tanulás
2016. máj. 23. 12:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Az első szakma ingyenes, a második tanfolyam ha nappali akkor fizetni kell érte, az esti tanfolyamot az állam állja. Én így tudom.
2016. máj. 23. 13:30
 2/2 anonim ***** válasza:

A tanfolyam mindig fizetős

Csak az iskolarendszerű képzésnél vannak támogatottak

2016. máj. 23. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!