ZSKF vagy BGE (gazdaságinformatika fsz. )?
Nagyon szeretnék levelezőn vagy távon Budapesten informatikát tanulni a mostani szakom mellett de sajnos csak gazdaságinformatikát találtam ilyen formában a ZSigmond Király Főiskolán és a Budapesti Gazdasági Egyetemen (GDF-t nem is említem mert köztudottan semmire se jó). Mivel a főszakommal párhuzamosan le akarom tudni ezt is és ha kell akkor más informatikai szakon tudjak továbbtanulni alapon inkább felsőoktatási szakképzésen gondolkozom mint alapképzésen. Persze az ember józan paraszti ésszel az egyetem felé bólint de sajnos a BGE honlapján nem találtam gazdaságinformatika felsőoktatási szakképzési mintatervet így az alapszak tárgyaiból próbálok kiigazodni hogy a specializációs és a későbbi tárgyakat nem számolom össze. Ebből nekem az jön ki hogy a BGE-n nagyobb a gazdasági tárgyak aránya mint a ZSKF-n. Engem csak az informatika érdekel így most nem tudom hogy melyikkel járnék jobban. Minőségileg feltehetőleg a BGE lenne jobb, viszont míg a BGE-n könyvelnék addig a ZSKF-n többet programoznék.
Nem tudom mennyire vagyok eltájolva ez ügyben, nyugodtan okítsatok ki ha kell, de informatikai szempontból melyik felsőoktatási intézménnyel járnék jobban?
De a mintatervben több informatika van feltüntetve. Vagy ez félrevezető?
# 6
Elég nagy tévhitekbe vagy. Sok vidéki egyetemet többre tartanak a BGE-nél, például SZTE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!