Barack20 kérdése:
Tovább tanulási lehetőségekez tudnátok írni? Egészségügyi alapon, vagy magyar-irodalom szak?
Figyelt kérdés
A középiskolát ahova jártam,majdnme befejeztem a 9ik osztalyt csak hogy beteg lettem és kiderült hogy operálni kell.Ezért nemjártam be,de rájöttem hogy nsm érdekel az a szak,amin voltam..melyik iskolába lenne érdemes átmennem?? Mert át akarok.Egészségügyire gondoltam ápolónő szakképzésre,vagy esetleg ehez kapcsolódó szakok.De olvasnk is nagyon szeretek,esetleg valami ehez köthető szak nincsen?2016. máj. 21. 13:11
2/2 A kérdező kommentje:
Igen.9es vagyok.15éves.
2016. máj. 26. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!