1 éves okj tanfolyamot is beszámítanak pluszpontnak? Van olyan 54-es okj képzés (kereskedelmi) ami csak egy éves?
Nem számítják bele..
Csak a főiskolán ill. az egyetemen szerzett OKJ-s felsőfokú szakot számítják bele az egyetemen :(
Még esetleg ha csinálsz OSZTV,akk. azt talán beszámítják pár ponttal ...
Te jó isten, miért kell hülyeséget írni???
Nem csak az egyetem/főiskolán végzett és nem csak a felsőfokú szakképzést számítják bele!
Beleszámítják az emeltszintűt is, amit nem egyetemen tartanak, és a felsőfokút is, tehát: ami 54 ill 55-el kezdődik, azért plusz pont jár, ha van vmi köze ahhoz, amit tanulni akarsz egyetemen. Ezt meg tudod nézni neten felvin, ott pl a pontszámító kalkulátornál is csak olyat ad hozzá, pl logisztikát nem ad bölcsész képzéshez, és ügyviteli okjt sem ad gazadságihoz.
Nem bonyolult utánanézni.
Ja, és ahogy én néztem, ezek az 54-el kezdődőek sem 1 évesek sajnos, hanem 2. Nekem is olyan kéne, ami 1 éves...
Ami 1 éves, az csak középfokú( 52-es).
Illetve akad 1 éves emelt szintű, de az nem kereskedelmi.
pl utazásügyintéző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!