Ha van a csoporttársaid között idősebb azt lenézed-kiközösíted?
Pár éve egy barátnőm, 6 évvel "később" jutott be az orvosi egyetemre a fővárosban.
De mindenki úgy viselkedett vele, mintha egy leprás lenne, nem szóltak hozzá, ha ő próbált barátkozni akkor semminek vették, lenézték, kiközösítették.
Most én tartok ott, hogy 3 évvel "később" tudok csak elkezdeni egy általam kiszemelt egyetemet.
Én is erre számíthatok?
Ha igen, akkor mit kéne tennem?
Nem akarok senkivel rosszban lenni, de nem akarok röhejessé sem válni a "teperésemmel".
Mit tegyek?
Semmit.
Amit írtál, annyira nem jellemző, hogy inkább a barátnőd stílusával / viselkedésével lehetett a baj vagy valami más miatt nem volt szimpatikus.
Nekem is voltak idősebb csoporttársaim, nem is egy, a kutyát nem érdekelt, ki hány éves, sőt, sokszor szeretik az idősebbeket, mert ők általában céltudatosabbak, "komolyabban" veszik a tanulást, precízebbek, informáltabbak stb., hiszen valamilyen téren áldozatot vállalnak azért, hogy az adott szakon tanulhassanak.
Az orvosira meg sokan évekig próbálkoznak bejutni + a csúszás sem ritka, szóval egyáltalán nem hiszem, hogy +6 évvel kicsit is kilógott volna a sorból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!