Felvettek a Szolnoki Vásárhelyi Pálba egészségügyre sok jót meg rosszat is hallottam róla. Aki odajárt vagy odajár annak mi a véleménye?!
Figyelt kérdés
2016. máj. 17. 19:40
1/8 anonim válasza:
sok a nem idei barnulású egyed az eü részen. és általában a fél osztály megbukik 9-ben
2/8 A kérdező kommentje:
Te is ilyen szakon vagy?! vagy csak a suliba jársz?
2016. máj. 28. 10:53
3/8 anonim válasza:
oda jártam, közgazdaságira, szerencsére már végeztem. amúgy az előző válaszom kicsit nyers volt, bocsi. ha komolyan veszed és tényleg az egészségügyben akarsz majd dolgozni, akkor jó lesz az, csak ne hagyd, hogy a többiek lehúzzanak- mert amiket írtam, az sajnos tényleg igaz..
4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy igaz csak úgy hallottam h az egészségügyiseket lenézik? :\
2016. máj. 29. 20:41
5/8 anonim válasza:
igaz. de sajnos nem alaptalanul. nagy részük rászolgál. tisztelet a kivételnek, mert azért vannak. érettségit adó szakra mész vagy 3 évesre?
6/8 A kérdező kommentje:
Érettségisre :) de amúgy bunkók vagy miért?
2016. máj. 30. 16:04
7/8 anonim válasza:
bunkók és igénytelenek. a hányinger kerülgetett, ha eü-s terembe kellett mennünk. sokan nem fürödtek és olcsó gagyi parfümmel próbàlták elnyomni a szagokat. de mint írtam, tisztelet a kivételnek. az érettségit adó szakon a legalja meg úgyis kibukik már kilencedikbe
8/8 A kérdező kommentje:
Uuuu az durva :\ hát remélem "azok" kibuknak.
Köszi a válaszokat :)
2016. máj. 31. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!