Mennyi az esélye, hogy felvesznek a csepeli Vásárhelyi Pál kereskedelmi szakközépbe?
A 7. év végi átlagom 4.5 lett 1 hármasom sincs....stabil 4-es voltam....d most ez a 8. kemény volt mert sok miden közbe jött(magánügyek... :/) és most / pillanat mindenből 4-esre állok,kivétel német,amiből 4-3-as között vagyok...(de írunk dogát amire nagyon készülök :D)és matek ami szörnyű módon 2-es 3-as között állok(szerencsére van lehetőségem javítani... :/ Szerintetek reménykedhetek?Azt jelölném be 1.-nek mert NAGYON-NAGYON oda akarok menni!!!
(+ nem idítanak német haladó osztályt,mert annyira kevés a németes és én pedig 8 éve németet tanulok,és ezért reménykedem,ha ezt esetleg megemlítem akkor van némi protekcióm....úgy hallottam minden németes nagyon kell nekik...)
A válaszokat előre is köszönöm! ;D
Oda nem kell felvételi?
Ha nem kell biztos felvsznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!