Zsanoo :) kérdése:
Kérhetem a segítségeteket?
Figyelt kérdés
A segítségeteket szeretném kérni.:) Van egy lehetőségem pszichológiát tanulni egy 8 hetes kurzus alatt. Ez azért jó mivel jövőre fogok érettségizni és a pontjaimhoz ez plusz 50 pont és egy oklevél.:) A jelentkezés feltétele hogy egy nagyon jó könyvet kell választani,és arról 1-1,5 oldalt írni. Saját véleményre és a könyv ismertetésére kíváncsiak. Ehhez szeretném a segítségetek kérni. Milyen jó könyvet ajánlatok egy ilyen lehetőségre? Ami úgy igazán felhívja az ember figyelmét.:) A válaszaitokat előre is nagyon megköszönöm.:)2016. máj. 8. 14:50
1/3 anonim válasza:
Milyen plusz 50 pont? Téged itt hülyére vettek! Legalább soktízezer forint az a kurzus?
2/3 anonim válasza:
Milyen kurzusról van szó, és mihez kapsz plusz 50 pontot, ha elvégzed? Ilyesmiről még sosem hallottam (pszichológia szakos egyetemista vagyok).
3/3 Miss.Anna válasza:
Ruta Sepetys-Árnyalatnyi Remény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!