Meg fogom kapni a plusz negyven pontot?
Idegenforgalmi osztályba járok, így nekem az ötödik tárgy amiből érettségiznem kell, az vendéglátás idegenforgalmi ismeretek. Az emelt német érettségit már megcsináltam, ami egy rendes osztályban középszintű nyelvvizsgának felel meg. Viszont a mi osztályunkban, a szakmai tárgy miatt (ha az sikerül legalább 2-esre), akkor felsőfokú nyelvvizsgát ad (amiért én elvileg kaphatok 40 pontot)
Felvi.hu-ra még nem tudtam feltölteni ezt, mert ugye még szakmából most fogok érettségizni. De külön nyelvvizsga papírt nem kapok, csak a nyelvvizsga bizonyítványban lesz benne, hogy érettségiztem.
Na most, a kérdésem az lenne, hogy ezt a rendszer így fogja tudni, hogy nekem azért 40 pont járna? Vagy csak 28 pontot fog elszámolni, ami a középszintű nyelvvizsgáért is jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!