Szakmunkás vizsga után (szerkezet lakatos) menjek éretségizni vagy dolgozzak inkább a szakmában?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 18:08
2/6 anonim válasza:
Érettségizz le, aztán dolgozhatsz a szakmában. Érettségi nélkül ma már sehol nem állnak szóba veled.
3/6 anonim válasza:
Szerintem ez nonszensz. Én simán felvennék valakit dolgozni ha látszik rajta hogy normális értelmes ember és érti a dógát. Dugják fel az érettségijüket.
4/6 anonim válasza:
én a lakatos szakma után leéretségiztem, elvégeztem egy egyetemet szereztem egy doktorit és most munkanélküli vagyok
5/6 anonim válasza:
Szerintem ma magyarországon csak az munkanélküli aki nem akar dolgozni és kifogásokat keres.
A kérdezőnek: Szerintem érettségizz mert ha elkezdessz melózni, úgy már utána nehezebb. Én így csináltam estin, hülyeség volt halogatni, persze akkoriban beszélhettek nekem...
6/6 anonim válasza:
Helló!
Én amikor végeztem asztalosként elmentem másodszakmára, most van munkám, külföldön dolgozok, azóta sincs érettségim, de hidd el külföldön senki sem nézi, mert a külföldi emberek nem dolgoznak a két kezükkel, a lakatos ipar amúgy is kihalóban van, szerezz egy hozzá kapcsolódó másdoszakmát és irány külföld! A nyelvvel se törődj, amikor írországban dolgoztam előtte egy hónappal tanulgattam itthon angolt, volt olyan ír akinél jobban beszéltem!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!