Hogy zajlik egy különbözeti vizsga? (tudom hogy az mi csak nem tom hogyan zajlik)
el kell hogy keserítselek, a különbözeti vizsgák elég sulispecifikusak.
nem azért kérdeztem, hogy a magánéletedbe vájkáljak, na mindegy
öt különbözeti vizsgám volt különböző tantárgyakból, köztük gaz infoból kétszer egyik a Corvinuson a másik a BME-n merőben más volt mindkettő, ezért kérdeztem
Hohó én nem gondolkodok egyetemen, meg főiskolán:D
Egy szakközép suliról lenne szó ahol gazd. infó van és onnan gondoltam hogy átmennék egy szintén szakközép suliba, ahol ilyen vízügyi dolgokkal foglalkoznak. Egyébként Szolnokon van.
ja értem
felhívtam az unokaöcsémet, ők Debrecenbe költözés miatt különbözetízett
az info:
függően attól, hogy hány éves anyagot kell behoznod, ennek függvénye, hogy mekkora a tananyag amiből vizsgázol
tételsor ha van szóbeli, egyet húzol és 10 perc alatt kidolgozod aztán ledarálod a tanárnak
ha csak írásbeli, illetve gép előtti része van csak, na akkor jobb helyezetben vagy mert csak a gépen kell feladatokat helyzeteket megoldani
a tételsort a suliban tudod elkérni
Köszi!
Jár a hasznos kéz mutató:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!