Nappali jogász képzés az eltén és nappali villamosmérnöki a bmen mennyire lehet egymás mellett végezni?
Szia!
A villamosmérnöki nagyon kemény, mind1, hogy hol végzed - de kétségtelenül a BME-n a legkeményebb.
Nekem infómérnök ismerősöm van a BME-n, annyira nincs élete h csoda ha 2-3 havonta összefutunk ill. 2-3 naponta van ideje visszaírni facebookon.
Én a helyedben
A) az egyik szakot levelezőn végezném el a másikat meg nappalin - ha egyszerre szeretnéd a kettőt mindenképp
B) egyszerre csak az egyik szakot csinálnám nappalin.majd utána a másikat vagy levelezőn munka mellett, vagy nappalin. így még a diákkedvezményeket is hosszabb ideig tudod élvezni, ami nagy előny tud lenni, hidd el nekem:)
és azt se felejtsd el, hogy nincs felesleges tudás, illetve ma már élethosszig tartó tanulás van, ILLETVE sosem baj, ha az ember több lábon áll.
és simán eltudom képzelni, hogy mondjuk valamilyen vezető pozícióban egy villamosmérnöki cégnél jól jöhet, hogy részt vettél jogász képzésben. de akár több munkahelyet/projektet is pörgethetsz egymás mellett, ha ennyire "két felé húz a szíved" (vagy éppen nagyon kell a pénz, és a többi)
Remélem, a számodra legmegfelelőbb döntést sikerül majd meghoznod. Sok sikert hozzá!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!