Szegedre menjek német tanítói képzésre vagy Kaposvárra gyógypedagógiát tanulni?
Arra gondoltam hátha van valakinek tapasztalata,véleménye gyógypedagógiát vagy tanítói képzést illetően. Egyébként pedig nagyon kitartó vagyok és szerintem elhivatott tudnék lenni a tanári pályán.
Legközelebb választ írj légyszíves, a kukacoskodást nem szeretem.
Szia . Nem akarlak lebeszélni a gazdasági szakról , de én előző évben nagyon megszívtam , mert csak önköltségesre kerültem volna be , ezért halasztottam , és igen valóban túl képzés van belőlük , szóval ahhoz hogy jó állásod legyen a jövőben több nyelvet kell beszélni + mesterképzés , elhivatottság , kreativitás és jó , meggyőző beszélőke szükséges .
Én idén Szegedre adtam be , élelmiszermérnöknek , de ez iránt teljesen elhivatott vagyok, és ebben látom a jövőm. Jelen pillanatban is élelmiszeriparban dolgozok mint betanított munkás , de szeretnék komolyabb pozícióban elhelyezkedni .
Szeged diákváros , neves egyetemmel , sok diákkedvezmény van , ez mellett rengeteg buli .
Ismerőseim akik oda jártak a legszebb éveit tölthették el a városban , mert tényleg nagy kaland.
Te tudod milyen szakon szeretnél továbbtanulni , de mindenképpen olyat válassz amit szívesen csinálsz , de az említett 2 szak szerintem nagyon jónak tűnik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!