Tanárnak készülök. Hogyan, merre?
"Melyik igekötőt rontottam el?"
- *utánaolvas, *el tunék-e helyezkedni
Emellett az "ironikusan" szót sem éppen úgy használtad, ahogyan az elvárható volna, de ez már mellékes.
Egyébként hogy merült fel egyáltalán, hogy történelemből emelteznél? Nem is történelemtanár lennél. Megnézed a szakot, és kiderül, miből kell az emelt szintű, ha kell egyáltalán.
Javaslom, komolyan gondold át, miért lennél tanár.
Ki mondta h toribol emeltezni akarok? Imadkozunk itthon a kettesert...azert emeltezem magyarbol mert plusz pont. Nem szeretnem a velletlenre es a szerencsere bizni a jovomet.
Haromszakos us lehetek, nem? Vagyis...nalunk van egy tanar aki fizikat kemiat eneket es matekot tanit. Ebbol gondolom tobb szakra is jelentkezhetem. Nem tudom. Nem ertem, pedig tenyleg utananeztem
Es igen. Tuti tanar leszek. Ha torik, ha szakad. Szeretem a gyerekeket es a kihivasokat, de inkabb gimnaziumba tanitanek. A gimnaziumi tananyag kozelebb all hozzam, de vegulis ha vegigcsinalom, akkor gimibol vandorolhatok altalanosba...
"Ki mondta h toribol emeltezni akarok?"
- Te hoztad fel.
"Haromszakos us lehetek, nem?"
- Ha már elvégeztél egy kétszakos tanárképzést, akkor még elvégezhető utána más. Így lehetsz.
És azért kérdeztem rá, miért szeretnél tanár lenni, mert én az vagyok, tudom, mivel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!