Tanárnak készülök. Hogyan, merre?
Bocs, de biztosan tanár szeretnél lenni? Mégis mit nem értesz? Meg miről beszélsz, hogy 30 évesen végeznél?
Öt és fél év alatt el lehet végezni az egyetemet.
Magyar emelt és nem tudod az igekötős igék tízévesen tanult szabályait? És milyen szakos akarsz lenni: matek-magyar? Minek neked pont ebből a kettőből az emelt?
A főiskola-egyetem pedig már rég nem így működik! A képzés időtartama dönti el, hogy hol taníthatsz, egy éves különbséggel, a főiskolákat pedig beolvasztották az egyetemekbe pedagógiai karként. Tanulmányozd a felvi.hu-n az intézményeket.
El tudsz helyezkedni máshol is tanári diplomával. A nyelvvizsgád pedig nem középSZINTŰ, mert olyan nincs, hanem középFOKÚ.
"Fősuli vagy egyetem?"
- Ha most arra vagy kíváncsi, melyik képzést csináld, egyértelműen egyetemen. Sokkal jobban az elhelyezkedési lehetőségek, ha középiskolában is taníthatsz.
Azért ezekből az emelt, mert töriből próbálkozhatok, imádkozunk a kettesért majd...
1. Melyik igekötőt rontottam el? Mert visszaolvasva sem találtam meg. Tudjuk be a szőkeségemnek vagy az elég zűrös mai napomnak...
2. Igen. Összevontam a kettőt véletlenül. Középfokú nyelvvizsgám van. Azért köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!